- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
jocoka75 #76351 üzenetére
Szerintem az MSR7 sokkal jobb, de az M50x-nek több a mélye. Az MSR7 egy kiegyenlített fejhallgató, megfelelő forrással nagyon jó mélyei vannak, de ha az nem passzol hozzá tud vékony is lenni. Az MSR7-et az AD1000X helyett mondtam, de egyiksem egy mélyben dúskáló fejhallgató. Arra inkább mások ajánljanak valamit az M50x helyett, szerintem vannak jobb alternatívák csak én nem ismerem őket, mert kiegyenlített vonalon mozgok.
-
Dave™
nagyúr
válasz
jocoka75 #76337 üzenetére
Pár szóban: a hanghullámok minden irányban terjednek, a zártaknál ezért probléma tud lenni a sok visszaverődés, de mondjuk emiatt rendszerint több és erősebb a mélyük is. A nyitottaknál ezzel szemben sokkal kevesebb nemkívánatos visszaverődés van, a nyitottság miatt az érzékelt tér is nagyobb, viszont rendszerint kevesebb/kevésbé ütős a mélyük. Kivételek vannak mindkét oldalon, de az audio-technica nyitott fülesei pont nem azok, igazán ütős mélye csak az ATH-R70x-nek van, az AD sorozat inkább az élénk középmagas tartományról ismert, illetve a szellős, levegős hangzásról. Nyitottat zajos környezetben nem tudsz használni, maximum erős kompromisszumokkal, mert te is hallasz mindent a környezeti zajokból, meg mások is téged. Ami mindenhol használható az mindenképpen zárt, AT-ból pl. szerintem jó választás az MSR7 az AD1000X helyett, annak zárt létére is elég szellős hangja van (mivel minimálisan nyitott).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest