- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Leica fotós markolat iPhone-ra
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
Sziasztok,
Otthoni használatra szeretnék venni valami fejhallgatót, max 45K a keretem rá.
Mindenképpen over ear kialakítást szeretnék, nyitott/zárt között nincs preferencia, se abban hogy plüss vagy bőr a párnája.
Házimoziba dugva szoktam használni Xboxozni/zenét hallgatni. (nem kell gamer, azért is ide írok)
Eddig egy Beyerdynamic DTX 910-et használtam, alapvetően meg voltam vele elégedve, a leírtak alapján akár egy Pioneer MS5T is megfelelhetne, de az említett keretig el tudok menni, nyilván azért ott jobbak előfordulnak már, meg ha esetleg a jövőben komolyabb lejátszóra váltanék akkor ahhoz is jobban passzolna.
Munkahelyen egy M50x-en hallgatok zenét, az én ízlésemnek amúgy hibátlan minden szempontból, ahogy néztem árban most is ekörül mozog kb., de kipróbálnék mást is.Elsősorban a Beyerdynamic DT-990-re gondoltam, de most láttam akcióban a Denon AH-D1200 is ennyibe kerül.
Ami még szempont lenne, kialakításra legyen masszív (az M50x-hez tudok viszonyítani, kb. olyanra gondolnék, a DTX 910-el ez az egy bajom volt, elég kis gyenge műanyagokból van), illetve jó lenne, ha a kábele cserélhető lenne, ezt a DT990 nem tudja ha jól láttam.
Szintén örülnék, ha később a fülpárna házilag is cserélhető lenne, tudom ez elég szubjektív, Denonon már pl. cseréltem, az egész könnyen ment, másoknál nem tudom mennyire bonyolult a kialakítása.Ohm-ok tekintetében merre keresgéljek? Szerintem forrás marad a házimozi 99%-ban, esetleg néha egy Fiio BTR3.
Illetve a másik dolog, nem akartam a karácsonyi szezonra időzíteni, érdemes most venni (akár a Denon akció), vagy lehet az újévben ez olcsóbb? Néha nézegettem korábban is árakat, de nagy mozgást nem láttam eddig. Használtat nem szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Parfüm topik
- Gitáros topic
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kutya topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AliExpress tapasztalatok
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest