- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
i are robot #3777 üzenetére
Szuper! Megy privátban az elérhetőség
-
Ariadne
őstag
válasz
i are robot #3689 üzenetére
Hasonlítani nyilván ahhoz hasonlítom, amit a zöm vásárol, ami az emberek többsége számára ma itthon elérhető - és ez bizony a TN.
No és hát igen, a nagyságrendnyi árkülönbség egy jó CRT és egy jó LCD között azért egy igen lényeges eltérés, épp ezért is írtam amit írtam - ludsimon számára ez is fontos részletinformáció lehet, ha arra kíváncsi, tudnak-e annyit az LCD-k mint a CRT-k. Vagyis egész pontosan tudnak majdnem annyit, csakhogy a többség számára elérhetetlen többszázezres áron, szemben egy jó kis régi dög CRT mondjuk 20k-s árával.Szerintem legalábbis.
Mondjuk én is épp most keresem az első saját otthoni "lapos monitort", és bizony úgy tűnik, hogy egy S-IPS-esnél fogok kikötni, éppen a képminőség miatt. De nem mondanám azt, hogy ez alternatíva egy CRT-hez képest, mivel szerintem úgy abszolútértékben piszok drága.
-
Ariadne
őstag
válasz
i are robot #3670 üzenetére
Viszont egy TN panelesen oldalról már nem látod rendesen a képet, annyira kicsi a betekintési szöge, a színei borzalmasak és köszönőviszonyban sincsenek a valósággal.
Van több ismerősöm is, aki úgy van vele, hogy amíg létezik nagyképernyős CRT az országban, addig le nem cseréli. Párom Benq CRT-jének képét és a mostani "lapos" monitor kínálatot elnézve ez nem is olyan buta dolog... Az F2380-as új butított IPS paneles Samunál pl. nagyságrendekkel jobb a képminősége annak a CRT-nek, pedig a Samu egy kilencvenezres monitor, és még csak nem is TN-es... -
ludsimon
veterán
válasz
i are robot #3678 üzenetére
Pontosan. Ez jön ki belőle, a 2. csak egy sima VGA csatlakozó és most azon van, nem zajszűrt és szellemképes.
-
ludsimon
veterán
válasz
i are robot #3675 üzenetére
-
ludsimon
veterán
válasz
i are robot #3670 üzenetére
Köszi. Újabb kérdés fent eggyel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest