-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
SzlobiG #3283 üzenetére
Ja tényleg furcsa, valószínű hogy valami ilyesmi lehet hogy még valamit betöltött vagy mérési hiba mert általánosan a min fps is jobb szokott lenni több gpu-val.
Mondjuk a gtx 580 gyorsabb tesszelálásban szóval amiatt is szerepel jól heaven-ben mert az nagyon tesszelációigényes.
-
Rush77
aktív tag
válasz
SzlobiG #3208 üzenetére
Ok.
Akkor szerintem majd várok 1 picit és veszek majd egy 990.. lapot amibe belemegy a Phenomom és majd utána valamikor veszek kártyát.Ezzel kapcsolatban lenne még 1 kérdésem.
Valakinek van bármilyen tapasztalata, hogy az 5770 milyen teljesítményt nyújt CFX-ben?
Meg mennyire lehet húzni a kártyákat? (gondolok itt arra, hogy ez csak szimplán a kártyától függ vagy a CF változtat e a tuning képességeken)
Jó lenne ha kb a mostani 5770-emnek a szintjét tudnám produkálni mondjuk CFX-ben 960/1370 -
monosz
őstag
válasz
SzlobiG #3171 üzenetére
Nálam egy 5970,és egy 5870 VaporX megy CFX-ben,és ha a VaporX-es saját órajelén megy,sokkal kevesebb a Min.Fps,ezáltal az átlag Fps is.Ha vissza butítom az 5970 órajeleire,abban az esetben megszünnek a mikro lagg-ok,és az Fps szám is sokkal több lesz.
Igazából mindegy hogy melyik kártya órajelét változtatom a másikéhoz,ha azonosak az Frekik,akkor tökéletes.Próbáltam már sok mindent,de nekem ebben a formában megy.
Természetesen,ez csak saját tapasztalat. -
Milka 78
nagyúr
válasz
SzlobiG #3111 üzenetére
De még milyen szépek!
Én úgy örültem neki mint majom a...
Sokkal bonyolultabbnak hittem az egész témát.Inkább a tápom szivatott meg(egyik csati kontaktos) és az AB-tud érdekesen viselkedni,de már azt is kitapasztaltam.Pedig régen,hogy le voltam hurrogva,ha azt mertem mondani,hogy simán jó a 8-8-as felosztás
Voltam én kamus,háborús bűnnős,a nép árulója,...
Akkor ezek szerint 2db 6970-est is bővibe kiszolgál a 8-8?Végeredményben az FX-nek csak akkor van értelme ha Tri CF rendszert akarnék(8-8-8),de ahhoz megint tápot kéne vennem,stb...A képen nem látszik de az alsó kártya alá van beszúrva a hangkártyám.Ezt a drága jó tervezők berakták a 2 db pcie sín közé ráadásul takarásban.Csak egy pcie1x csatoló van szabadon,de az Asus 13 ropi körül szórja a hangkártyát bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest