- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kefizor
tag
A gyártó nem számít.4850 mellé azt teszel amit itt látsz! Órajelnél a kisebbik értéken fog futni, a te esetedben 625/940 ( a te helyedben felhúznám a sapphiret is 700-ra ) fog teljesíteni a CFX. Memória esetében teljesen mindegy... a két kártya nem tud beledolgozni a másik folyamatába, szóval az egyik 512, másik 1GB-on fog üzemelni. A fölső kártyába kell dugni a monitort! Catalystban csak annyit kell csinálnod, hogy a CFX-et engedélyezed, ennyi. Baja semminek se fog adódni, ha csak nem állítasz bele egy 100-as szöget, ha nem megy elsőre!
-
kefizor
tag
válasz
radi8tor #3326 üzenetére
De így akár offolhatom is a 2.vga-t, nem igaz? Átneveztem ForceSingleGPU.exe-re és kifagy a játék rögtön. CompatAFR-1×1.exe-vel működik, úgy értem, hogy működik, hogy nem fagy ki viszont nem kapok +teljesítményt. De akkor ezt betudom az SLi támogatásnak. És GTA IV-nél mi a helyzet?
-
kefizor
tag
Esetleg tapasztalt itt valaki olyat CFX alatt, hogy akadna a Black Ops vagy a GTA 4? Szerettem volna játszani a Black Ops-szal de egyszerűen lehetetlen. CFX alatt valamiért folyton ugrál az fps 80-ról hirtelen 30-ra, élvezhetetlen. Viszont 1vga-val nincs ez a gond, azzal fix az fps. GTA 4-bn pedig CFX alatt 20, 1 vga-val meg 40fps
Szerintetek?
-
kefizor
tag
válasz
Whit3Rav3n #3306 üzenetére
Sajna nem, szerintem ez csak bekerül az észrevételek/visszajelzések üzenetek közé és vagy tesztelik, vagy nem. Remélem 11.6-ban lesz már valami javítás.
-
kefizor
tag
válasz
Whit3Rav3n #3304 üzenetére
Lényegében csak le kell írni a problémád, utána azt hogy milyen konfigon fordult ez elő és azt, hogy mit tettél annak érdekében, hogy ez a probléma ne forduljon elő, mondjuk feltetted-e a régi drivert, vagy húztad-e a vga-t stb. Meg hogy a hibát, orvosolja az, ha újraindítod a géped.
-
kefizor
tag
válasz
Whit3Rav3n #3301 üzenetére
Köszi, itt visszajelzést nem kapok, ugye?
-
kefizor
tag
Sziasztok!
A következő lenne a próblémám. Amióta a 11.5-ös driver van fent, folyton kifagy a call of duty 2, de csak crossfire módban. Visszaolvastam kicsit és láttam, ha átnevezzük az exe-t az bizonyos esetben működik is. Nos működött, de az a baj, hogy nekem kell használom cod2 alatt egy anticheat progit, ami sajnos csak az eredeti exe észlelése után lesz aktív
Valakinek nincs tapasztalata ilyen problémára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest