- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Cseneles #6462 üzenetére
Régi játékok (pl. Skyrim) alatt nem fogja kihajtani még 4.8ghz-n sem,de az új címek alatt(BF3/BSI/Tomb...)nagyjából elég lesz a 4.5-4.6ghz,bár ez erős általánosít.A húzott 7870xt-m kb egy alap 7950CF szintjén van és(3570k) 4440mhz-n használhatónak tűnik,de volt egy két eset amikor nem ártott volna még egy kicsi hozzá...
Pacy: Én egy 650-es A-Data-val hajtom a rendszert ami egy ágon 632v-t ad le,de én masszívan alulfeszelem a kártyáimat és a procim is jóval energiatakarékosabb mint az FX.Én egy bika 750-eset ajánlanék ami egy ágon 700w-körül tud teljesíteni,így van egy kis tartalékod és lehet húzni mindent agyig.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cseneles #5130 üzenetére
Ez már nem a CF topicra tartozik.
Beállításoknál kell bekapcsolni az on screen display-t. -
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Cseneles #5102 üzenetére
tomshardwaren anno volt egy eléggé átfogó írás microlag/microstutter témakörben. kb az jött ki, hogy 6950 2GB már -és ezzel a 7850- ok. 7770 azóta jött ki, lehet javított, lehet nem.
VRam foglalással itt a fórumon páran próbálgattuk. 5760x1080as Eyefinitynél DX11 alatt már előfordult, hogy egy teszt le se akart futni, ugyanis a vidkari nem ütötte meg a minimum szintet. egy 6950 2GBről beszélünk... Far Cry 2 olyan 3-4óránként kivág az asztalra (előtte textúrahibázik). ez pl olyan hiba, ami egy bench alatt nem jön ki, csak ha az ember játszik is. fHDben is bőven van cím, ami 1.5-1.8giga vramokat bezabál (BF3, Crysis...).
dx9ben olyan 1000-1050 mega fölötti terhelések ritkák, de ott még ebben az eléggé magas felbontásban is legalább 40-50fpsem van.
egy gyors teszt alatt általában az ember nem próbál végig annyi dolgot, mint használat közben.
igen, a 7870 lehet gpura kevesebb, csak amikor kell a több vram (döntően dx10/11), ha kifogy a CF, akkor a sebesség összeomlik, a 7870 viszont sokkal tovább fogja bírni.
-
ZozzHUN
addikt
válasz
Cseneles #5102 üzenetére
Sajnos meg kellett tanulnom, hogy 2x1 GB CF-ről hazudnak a tesztek és a tesztelőik is. 6870x2-ről guru3d, prohardverben is ódákat zengettek, majdnem teljesen ugyanolyan tesztkörnyezetben, driver, játék verzió stb megegyeztek és mégis vram limit volt. A tapasztalat mást mond, hihetsz persze bárkinek, de a pofáraesés garantált
Beszéltem a guru3d teszt írójával is, ő is tette a hülyét...
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Cseneles #5095 üzenetére
nem adódik sajnos össze.
fHDben is van pár program ami bőven giga fölé megy memterhelésben. 5760x1080ban meg nekem már volt, hogy a 2 giga vram is kifutott.
Baltoafarkas: FSP GLNben a túlterhelésvédelem kissé későn kapcsol, szóval pillanatokra túl lehet terhelni, de a meleget ettől még ugyanúgy nem szereti. proci általában nem szokott annyit enni amennyi a TDPje, de szerintem nagyon necces lenne és egy tápcsere szerintem javasolt.
-
SzO.okI
csendes tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Cseneles #4854 üzenetére
Én azért nem mondanám 7770 CF-ről, hogy 7950 szintjén van.
Nézd csak meg mekkora memóriája van. Amikor elfogy a 7770 1GB-ja, akkor a 7970 még nevetve fog működni 2GB szabad memóriával (3GB van neki).Ez nagyon nem elhanyagolható szempont olyan játékoknál, amikben részletgazdag grafika van FullHD vagy magasabb felbontáson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 2080 Ventus 8GB OC
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest