- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cseneles
őstag
Nézzetek pár 7770 Crossfire tesztet, megeszi a 6950,7850,7870-et full hd-ig. Pedig amiket én láttam ott még 12.3-as driverrel nézték, azóta jóval jobb a teljesítménye az optimalizálások miatt. Ritka az ahol utoléri 2db 1gb-os HD7770 teljesítményét még egy 7870 is
Persze ez az én véleményem meg a sok teszt amit olvastam.
-
Milka 78
nagyúr
Szeva!A procid szegről-végről kihajtja a kártyáidat.Én is 6870cf-et használtam és 4ghz-n sem hajtotta ki teljesen a két kártyát a proci.Párszor beestek a játékok 25fps alá amikor mozgalmasabb események történtek és volt amikor egy pillanatra beakadt a game.Viszonyítás képen a mostani i5-öm alapon is erősebb mint az X4 4ghz-n és a minimum fps-ek ugrásszerűen nőttek.Ettől függetlenül bőven használható lenen az elképzelésed.
Az 1gb vram bizony néha kevés ultrába(Metro,Skyrim,stb...). Megoldást jelenthet az 1680-as felbontás ami véleményem szerint semmilyen kompromisszumokkal nem jár(legalább is én nem vettem észre a különbséget szabad szemmel).A másik megoldás,ha az élsimítással és a szűrőkkel játszol.Így is ki tudod küszöbölni a hiányosságot minimális kompromisszumokkal.
A 7970 vígan jó kártya,de (sajnos)borzasztó drága és szerény véleményem szerint annyi plusz pénzt nem ér,bár ez az egyéni meglátásom.Most 170-180 ropi körül mennek ezek a kártyák.Ennyiért inkább 6970cf-et építenék és még az is érezhetően olcsóbb,ráadásul erősebb is.A 6870 cf 100-ból feláll és szerintem annyival nem gyengébb megoldás,mint egy 7970-es +80-ezerért.prokxy:köszönöm lehetőséget!
Sajna kicsit messze vagy,de majd megoldom valahogy.A tápot amúgy is szeretném cserélni,de ez még a jövő zenéje,mert az év eleje baromi rosszul indult és elment az összes pénzem...Végeredményben a hiba alig látható,addig meg elleszek vele amíg jön az új táp.A 2 kártyát megcseréltem és használtam mindkettőt szimplába,de úgy sem jön elő a hiba csak ha egyszerre használom,de még próbálkozok egy kicsit.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Battlefield 3-ban például maxon (FullHD) megzabál 1.5 GB VRAMot a játék.
Igaz 6870 CF-ben nem futna olyan jól max részletességgel.Gyakorlati tapasztalatom nincs 1GB vs 2GB kártyákkal, mert mindig 2GB-ot használtam 1920x1080-on. Ha már megvetted a második kártyát, akkor használd, ha pedig csak tervezed megvenni, akkor lehet egy jóárasított 6970 jobb lenne.
Processzorod elég lesz szerintem, kisebb felbontáson több múlik a CPU-n, mint FullHD vagy felette.
Persze 7970 CrossfireX-ben már más lenne a helyzet. -
deadwing
addikt
Működne, de célszerű lenne ugyanolyan órajeleken járatni a 2 kártyát máskülönben microlagek keletkezhetnek. Jah és csak akkor fuss neki, ha a lapod tudja CF-ben a 2*8 pcie-t. Nagyjából 2-szer lesz gyorsabb mint egy single 6850, de ez erősen a játék optimalizáltságától függ. Lehetséges, hogy 1-2 játék alatt csak 1,5-szeres sebességet tudsz elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest