- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Akkor úgy csinálok, mint a haverom, aki még mindig Millenium-ot használ egy 2GHz-es Celeronnal, mert egyrészt a játékai 3/4-e nem fut XP alatt semmilyen módon, másrészt meg az azóta kiadott játékok nem felelnek meg a kényes minőségi ízlésének. Nem grafikában persze, hanem játék-minőségben (persze ő stratégiai és SW flysim mániás). Ahogy elnézem, ma sem nagyon adnak már ki olyan játékokat, amelyek ne csalnának egyre pofátlanabbul, bármilyen stílusról legyen szó (tisztelet a nagyon-nagyonkevés kivételnek), szóval ha így próbálják lenyomni a torkomon a sok szar game-et, 5 év múlva talán nem is fog érdekelni egy sem, majd újrajátszom inkább sokadszor a mostaniakat meg a még régebbieket.
A sok szemét meg jó lesz azoknak a kölyköknek, akik ilyen vacakon nőttek már fel (lásd még: mp3, fogalmuk sincs, mi a ZENE).
-
katt777
félisten
Azt nem mondta, hogy az SLI-nek van értelme.
A CF nálam 4-5 játékban fejtett ki 3D-ben érzékelhető hatást (15 másikban semmit), 30-60%-os töblettel (Viszont X2 is akörül teljesít, így az sem éri meg az árát), tehát máris bukta a kétszeres ár. A fogyasztás viszont valóban duplája az 1 VGA-s rendszernek.Jut eszembe, 3D06-ban megvolt +96%, tehát a rendszerem OK. Én nagy ATI mániás voltam, de a CF, és a 8.3-as szaralyst erősen elgondolkodtatott, nem kéne-e visszatérnem nV-ra, amellyel több mint 1 évtizedig semmi problémám nem volt.
Én óvok mindenkit attól, hogy kiválasztott programokkal, kiválasztott konfigokon futtatott tesztek alapján CF-be (vagy SLI-be) ruházzanak, mert azokon kívül szívás (én is bedőltem, pedig csak általam addig mérvadónak tekintett oldalak tesztjeinek adtam hitelt). Mondjuk még azok közül is néhányban, mert Jericho hivatalosan támogatja a CF-et, de a programok többségéhez hasonlóan hiába dolgozott mindkét VGA, mint állat, a grafikus teljesítmény 1%-kal sem volt jobb a single módnál. Nekem mondjuk legnagyobb szívás az Oblivion, mert HQ beállításokkal éppen kéne a CF teljesítménye a folyamatos játékhoz, viszont csak 1 VGA teljesítményét kapom.
1 GPU RULEZ!
Egyébként kitiltották, mert azt hitték, hogy én vagyok más néven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest