- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freel
tag
válasz
jozsef8 #7148 üzenetére
Kattints a Catalyst Control Centerben a 'Játék'--->'3D alkalmazás beállítások'--->'+Hozzáadás"-ra.
Tallózz be egy játékot amit szeretnél. Majd kattints rá az exe-re és a 'Beállítás' oszlop legalján megtalálod az 'AMD CrossfireX üzemmód'-ot. Van ott mindenféle fogalmam sincs mire való opció: 'Alapértelmezett', 'AFR-barát', '1x1 optimalizálás' stb...
Az a lényeg, hogy nem egy játék volt nekem például (Skyrim) ahol mikrolaggot, szaggatást, grafikai/színmegjelenítési anomáliákat oldott meg az, hogy itt állítgattam az opciókat. Persze érdemes hozzálőni a feljebb levő többi (Tripla buffer... stb.) opciót is, de általában a fent említett opció megold majdnem minden problémát... -
ricsi99
addikt
válasz
jozsef8 #7136 üzenetére
Sapphire karin nálam 2 bios van 1 boost és egy noon bost... ,én kiprobálnám ,hogy non bost bios és afternurner-el külön külön levenném 800/1250 re az orajelet. 2 db gpu-z progit elinditasz ott láthatod külön külön a 2 karinál a paramétereket a sensor fülnél...
Heaven tökéletes teszthez ,ott nincs proci limit.
Én végigprobáltam az elsö drivertöl kezdve ami támogatja a 7900 szériát ,de nem vált be semmi.
Ma kiprobálom másik gépben a karit xp64 alatt is. per pill 8.1 x64 en vagyok... ami érdekes hogy van amikor nekem tökéletes van ,hogy percenként kidob -
ricsi99
addikt
válasz
jozsef8 #7128 üzenetére
Probáld ki mind2 karit külön külön, most pl hasonlo problémával szivok ,mind2 kari külön külön 1000/1500 on hibátlan megy akár ha mind2 benne van a gépben de külön külön hajtom akkoris oké de cf alatt elszáll, most szivok az uj orajelek beállitásával,
Afterburner tud hülyeségeket csinálni ,max 1 karit állitgass vele és ugy állisd be hogy induláskor ne töltödjön be mert tud furcsaságokat csinálni.
Heaven csak a vga-t tekeri ,amig belövöd a cf-et állist vissza az alaplapon mindent ha tuningolsz esetleg... több kártyás rendszereknél ,nálam is mindent ujra be kellett állitgatni mert ami egy vga-hoz jo volt cf-ben nem ment
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest