- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
Nekem 600 as corsair.
Tápot kilöném mint hibaforrás...
Elcomsoft Wireless Security Auditor progit használnám... ott szál el a 2 kari
prociterhelés ott 0%
ha külön külön elinditom a 2 karit és közben 100 on megtekergetem a procit valami bencsel azt is birja... csak ha a 2 kari eggyütt dolgozna ott szál el... de lehet lapot kell kukáznom...
(Xp64 alatt egy régi 775 ös konfigban 500 as táp mellett hiba nélül fut a progi...) -
energy4ever
addikt
Sokan nem figyelnek oda a tapra, mert nem is tekintik letfontossagu alkatresznek. Itana meg latni, hogy tobbek szenvednek vele. Ja meg egyszer megunja a tapocska a tulterhelest, sirnak, hogy odalett tobb szaz ezer ft, mert nem koltottek normalis tapra.
Nekem eleg volt egy 10ezer ft-os(hasznaltan annyi) tap 1db 6990-nek, es egy 8350-nek. Nem hiszem el, hogy nem tud mas annyit kiadni, ha mar 2db jatekos kartya csucsul a gepeben. Hardverapron 10-12ezer ft-er mar vannak garancias 750-es chieftech-ek. En azokat ajanlom a legjobban. Elege birjak a strapat, es a kinzast. En mertem vele 835Wattot is mar. -
jozsef8
aktív tag
Crysisban van hogy 98-98 százalék mind a két kártya. Proci is 50 felett. Akkor szerintem ott is limitálná
850-es tápom van. Az a helyzet, hogy unigine 4.0-ban se hajtja ki a kártyákat. Olyan 60%-on mennek bench alatt. A proci meg 20%-on van, tuti nem az limitál, szóval nem értem. A 850 Mhz-et kipróbálom. Köszi!
-
energy4ever
addikt
Felejtos. A SteamOs az optimalizaltsagarol lesz hires elvileg(bar szerintem nem lesz belole semmi se). Igy ha a gyarto se tud korrekt drivereket lerakni multi gpu-s vezerlovel, akkor kizartnak tartom, hogy menne a Steam-nek, egy idegenebb OS-re.
Hozzateszem a gyartok(legalabbis az Amd), nem fognak penzt beleolni abba, hogy mukodjenek jol a kartyaik, mivel csak a konzol piacot hatraltattna, ami nekik nem celszeru az Amd-s one, es ps4 miadt(ertem ez alatt, hogy a Steam OS akonzolok elenfele lenne inkabb mint a pc-je, hiaba az azonos hardver.).Szoval a valaszom. Hivatalosan nem tudok rola, hogy mukodne, a masik, hogy ha lesz is a SyeamOS-bol barmi is, az nem mostanaban lesz. En annyi eselyt se adok neki mint az Android konkurenciajanak a Firefox OS-nek.
-
energy4ever
addikt
-
-
energy4ever
addikt
Eloszor is R7, ebben bennevan, hogy nem jatekra van tervezve. A fogyasztas mennyire szamit neked?
2db 6970 amit nagyon ajanlanek. R9 270 szintjen van db-ja. Abbol egy crossfire R9 290x szintjet hozza.
Ha viszont szamit a fogyasztas, akkor 2db R9 270, ha meg ennel is jobban szamit a fogyasztas, akkor nem ajanlom a CF-et.
Gondolkozz el a 6970-en. En rengeteg darabal talalkoztam, elnyuhetetlen kartyat, igy a garancia hianytol sem kell tartani.Nincsen szebb kepe egyok kartyanak se. ezek mar osreg ota szabvanyt kovetnek, mert ami kilog a szabvanybol, ott nem mukodik a directx-sem megfeleloen.
-
radírfej
senior tag
alaplapnak GIGABYTE GA-X48-DS4 az, amit javasolok. korrekt cucc.
táp ügyben érdemes komolyan venni a két kártyát, darabonként kb 180-200W-ot számolva az már igen ütős.
legalább egy 500W-os minőségi ! darab ajánlott, corsair, cooler master, ízlés szerint más is.
de csak akkor vágj bele ilyen rendszer építésébe, ha tényleg elszánt vagy.
egy hd4870-essel minden szempontból jobban jársz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest