- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whit3Rav3n
senior tag
válasz
Sz.Miki #2779 üzenetére
Ez pl abból származhat hogy maga a rendszer még akkor is ha a program csak egy magot használ szétosztja valamennyire a terhet, persze elég kis effektivitással, így egy mag sem éri el teljesen a 100%-ot, de mégis cpu limit van, mondjuk egy mag ilyenkor eléri legalább a 80%-ot.
-
505th Echo
csendes tag
válasz
Sz.Miki #2774 üzenetére
70 fok fole sosem megy egyik gpu sem jatek kozben, max teszteknel.Ertem en, hogy a kulonbozo jatekok maskepp hasznaljak ki a tobbkartyas rendszereket de itt mindkettonk esetben a BC2-rol van szo.Heaven alatt pl siman 100%-on mennek.A driver befolyasolhatja ezt?
ui: Ja es a BC2 eseteben a 32 playeres multirol beszelek.Nem single player resz.
-
505th Echo
csendes tag
válasz
Sz.Miki #2757 üzenetére
Hali!
Nalad a BC2 alatt a 2 gpu 98%-on megy?Nalam max 30-40%-on (5870 Vaporx 1GB + 5870 Vaporx Toxic 2GB) a proci viszont 100%ra ki van hajtva (+fullproc kapcsoloval inditva a jatekot).Cpu: Intel Q9550 3.5GHz-en hajtva.
Game settings: 1920x1080, minden maxon, Dx11, 2AA+2AF, sound high, driver 10.5 + CAP
Mi a turot csinal a 2 gpu a fennmarado kapacitasaval? -
Sz.Miki
őstag
válasz
Sz.Miki #2756 üzenetére
A CPU limitet azért sem értem, mert Battlefield Bad Company 2 alatt a processor nem éri el a 100%-os kihasználtságot, a 4 mag körülbelül összesen 85%-on megy, a két GPU pedig 98% kihasználtsággal dolgozik.
A játék 1920X1200 felbontásban minden maxon. A StarCraft 2-re is ezek a beállítások igazak, sőtt ott még nincs is élsimítás és mégis ilyen gyengék az eredmények.
A Processor ott sem dolgozik 100%-on de a GPU-k együtt alig érik el a 70%-ot. -
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Sz.Miki #2713 üzenetére
Szerintem, ha egy játék nem is támogatja a CrossfireX-et, attól még használni fogja mindkét VGA-t. De ami támogatja, annál szinte 2x annyi FPS-ed lesz. Ezáltal rögtön kiderül majd a játékban, hogy használja-e mindkét VGA-t.
A tápos kérdésre nem tudom a választ, azt szerintem a "Milyen tápegységet vegyek?" topicban tedd fel. Henk nagy tudora a témának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest