- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz
zsoltee10 #21186 üzenetére
Én nem koca fotózásra vettem gépet (1000D-t) és igazából mindegy, hogy ez, vagy 550D lett, mert ami korlátoz:
-teleobim (egy 70-200 f4 elkéne)
-tudásomA vázzal szerintem meglehet oldani mindent ami kell, ami jól jönne azt meg csak az xxD tudja. Persze a jobb váz, az mindig jobb, ez nem vitás,csak ugye az anyagiak...
Mindegy, tudjátok, én olcsó váz + jó obi párti vagyok, ha megvan az obipark (na meg a tudás,tapasztalat) akkor lehet vázat pakolni alá. És akkor már tényleg olyat, amilyenre az adott felhasználónak igénye van.
Ennyit szán rá, ezzel is tök jól el lesz szerintem.
(Tudom, hogy nagyon egyedül vagyok ezzel a belépő kategória pártolással)
-
_seth_
veterán
válasz
zsoltee10 #20491 üzenetére
Mindenképpen érdemes hiszen nagyon jó a képminősége ami nem utolsó szempont fotózásnál. És igen a 650D nyerőbb lett volna bár nem tudom mit tud videózásnál az stm obival a hybrid af szenzor, ugyanakkor aki profi az szerintem ezután is manuál AF-et használ. Annyi jó még az stm obikban, hogy a fókuszgyűrűt szabadon lehet állítani bekapcsolt AF mellett is + hihetetlenül gyors is az AF és videónál szintén nem elhanyagolható tény, hogy hangtalan is.
-
Monya78
veterán
válasz
zsoltee10 #20376 üzenetére
16-300 tamronnak valószínű a 200-300mm közötti gyenge képminőség lesz a hátránya, fényerőben megszokott a 3,5-6,3 -as érték a sigma, tamron modellek megazoomja között. De meg kell várni a teszteket, ki tudja...
Canon-Nikon megazoom obik picikét fényerősebbek 3,5-5,6Zoom számítás tele/nagylátó azaz 1768/18=98,222 tehát csak kerekítve 100x-os
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Hálózati / IP kamera
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elektromos autók - motorok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest