Hirdetés
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyixXx
senior tag
hétfőn a szívemhez kaptam kicsit. ellátogattam egy cimborámhoz, akinek az apja fényképész (volt). járogatnak együtt esküvőket filmezni, fotózni. gondoltam megnézem már az obiparkjukat, mégiscsak profin nyomhatja az öreg.
a masinája egy 40D. a kereső üvege van kicserélve valami faszára, de kicsit furcsálltam, hogy egy tamron 18-200 lóg róla. mondta, hogy sima ügy, mert ekkora átfogás van egy obival és nem kell cserélgetni, így por sem kerül a gépbe. erre már pislogtam, hogy fényképész a cserélhető obis gépen nem cserélni az obikat és egy utazózoommal dolgozik. de hát szíve választása.
akkor kezdtem el aztán borogatni magam, amikor bejelentették mindketten, hogy tiszta hülye vagyok, ha a 40D-vel ISO1600-ban is fotózok, mert akkor már szart se ér a kép a zajtól. azért még csendben rákérdeztem, hogy színházban vagy éjszaka szabadtéren mit kezdenek a csodás turistazoommal 200 mm-en 5.6-on, alacsony ISO-val. mivel erre válasz nem érkezett, megnyugodtam, hogy nem biztos, hogy én vagyok a helikopter
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest