Új hozzászólás Aktív témák

• sanyixXx

senior tag

hétfőn a szívemhez kaptam kicsit. ellátogattam egy cimborámhoz, akinek az apja fényképész (volt). járogatnak együtt esküvőket filmezni, fotózni. gondoltam megnézem már az obiparkjukat, mégiscsak profin nyomhatja az öreg.

a masinája egy 40D. a kereső üvege van kicserélve valami faszára, de kicsit furcsálltam, hogy egy tamron 18-200 lóg róla. mondta, hogy sima ügy, mert ekkora átfogás van egy obival és nem kell cserélgetni, így por sem kerül a gépbe. erre már pislogtam, hogy fényképész a cserélhető obis gépen nem cserélni az obikat és egy utazózoommal dolgozik. de hát szíve választása.
    akkor kezdtem el aztán borogatni magam, amikor bejelentették mindketten, hogy tiszta hülye vagyok, ha a 40D-vel ISO1600-ban is fotózok, mert akkor már szart se ér a kép a zajtól. azért még csendben rákérdeztem, hogy színházban vagy éjszaka szabadtéren mit kezdenek a csodás turistazoommal 200 mm-en 5.6-on, alacsony ISO-val. mivel erre válasz nem érkezett, megnyugodtam, hogy nem biztos, hogy én vagyok a helikopter :DDD

Új hozzászólás Aktív témák