- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NyMRooD #13244 üzenetére
"Igen, valószínűleg valami hasonló beszélgetés zajlik le, szerintem (inkább) a humble keresi fel a kiadókat és megkérdik, hogy lehetne-e valami bundle-t vagy bedobnák-e bundle-be ezt vagy azt, erre a kiadó meg mond egy összeget és itt jön be, hogy az ign-nek ez valszeg nem fog tetszeni és azt mondja, hogy akkor köszi, mégse."
A KLASSZIKUS/VISSZASÍRT(!) humblebundle ugyebár nem úgy működik, hogy kiadó mond egy összeget
Ott 1$ / flexibilis-eladás-függvényében / 12$ tierek vannak, ahol ráadásul te mondod meg, hogy mennyiazannyi és kinek mennyi... szóval a konstrukció adott, erre mondhatna az EA egy igen-t vagy nem-et.IGN jelenlétet én ott látom, hogy a havi bundli hatalmas hátszelet kapott, ahova a - nyilván jó - kiadói kapcsolataik miatt igen komoly cuccokat sikerült az elmult időszakban be"könyörög"niük. Mondhatni havi 1 "klasszik" bundli "top tier"-je (12$) elég ütős lett
És ha egy EA-nak döntenie kell a címeiről, szerintem inkább ezen értékesítési forma felé orientálódnak... mert ez TUTI 12$ és TUTI nem jótékonyságra adsz mindent -
Vesa
veterán
válasz
NyMRooD #13244 üzenetére
Csodálkoznék, ha ez így működne! Ezek piaci szereplők, nem is kicsik. Minimum éves keretszerződést gyanítok, ilyen-olyan feltételekkel, melynek részleteibe nyiván nem látunk bele. De hogy előre lefektetik a jogokat és kötelességeket, abban szinte biztos vagyok. Nem úgy megy, hogy ad-hoc telefonoznak egyet az aktuális héten.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Mozilla Firefox
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest