Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
Nekem mint külső szemlélőnek, nem sok közöm van hozzá, de ez az időközben bevezetett licitálós megoldás szerintem nem jó, ez szerintem ugyan úgy "közösségromboló" (mármint az időközben való bevezetés, ugyan úgy rászervezitek az eredeti ötletre) mint Anonymusxx ajánlata. Legalább várjátok meg, hogy az első oszlopba előre feliratkozók mind beleegyezzenek vagy legalább kifejtsék róla a véleményüket. Mert ha most megveszitek, pl nepszter1-el elég szépen kiszúrtok, lehet többet adnia érte mint eami.
Egyébként ha eleve így kezditek, nem lenne ezzel gond.
szerk.: Főleg, hogy a 6 emberből első oszlopos csak 2 van.
szerk2.: A bluegiftes ötlet is kiváló, bár majd legközelebbre ki kell találni mi legyen ha több pénz jön össze mint a bundle ára.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 2 év gari - MAGYAR
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest