- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
Hello-hello, egy State of Decay 2-t szeretnék ha valaki egy felosztásba be tud venni.
-
$p@rr0w
őstag
Ha valakinek nincs rá szüksége a havi Humble-ből egy Northgard-ot átvennék.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
$p@rr0w #10660 üzenetére
Agyzuzo: Át kell állítgatni... Azért csinálom én mert így nem kell akkor warezolni. Kattintgatni biztos hogy nem vagyok hajlandó minden indításnál, meg attól hogy lejár a 30 nap hiába fut nem használhatnád, ennyiből crackeld inkább.
kemotox: Szedd már inkább akkor a MultiCommandert az legális.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Agyzuzo #10645 üzenetére
Hogy ne kelljen warezolni próbáltam ingyenes alternatívát keresni, az Unreal Commander nem rossz, a MultiCommander elég jó, jelenleg FreeCommandert használok, ez is elmegy. Talán a multi a legjobb de sajnos állandóan feldobálja a frissítéseket amiket nem akarok letölteni, és nem tudom kikapcsolni..
-
$p@rr0w
őstag
Milyen a Scrolls, érdemes kipróbálni annak aki nem játszott még hasonlóval?
-
$p@rr0w
őstag
Nincs valakinek egy felesleges stick it to the man indie galaból?
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Hunbeast87 #5600 üzenetére
Én mindig a fejlesztőkre állítom a csúszkát, mert ők dolgoztak azon amiért fizetek.
-
$p@rr0w
őstag
Dapro: Köszi az ajánlatokat, a Gunpoint hatalmas játék csak kifelejtettem a felsorolásból. A többi szintén tetszik csak még nem kerítettem sort rájuk, de megvannak. braveland-ról most hallo kelőször, megnézem miylen.
KaiotEch: Ezek is megvannak, de még nem kerítettem sort rájuk.
-
$p@rr0w
őstag
Én pl. indie fanatikus vagyok, jópár alkotás van ami szerintem zseniális: Corporate Lifestyle Simulator, No time to explain, Limbo, Hotline miami, Braid, Teleglich, Thomas was alone.
Ezek nekem felérnek egy AAA címmel.
Bár minden bundlet, csak egy plusz sorért én nem veszek meg, így is sok játékom van, és sok gyengébb is felhalmozódott így akaratlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest