- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
Hello-hello, egy State of Decay 2-t szeretnék ha valaki egy felosztásba be tud venni.
-
$p@rr0w
őstag
Ha valakinek nincs rá szüksége a havi Humble-ből egy Northgard-ot átvennék.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
$p@rr0w #10660 üzenetére
Agyzuzo: Át kell állítgatni... Azért csinálom én mert így nem kell akkor warezolni. Kattintgatni biztos hogy nem vagyok hajlandó minden indításnál, meg attól hogy lejár a 30 nap hiába fut nem használhatnád, ennyiből crackeld inkább.
kemotox: Szedd már inkább akkor a MultiCommandert az legális.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Agyzuzo #10645 üzenetére
Hogy ne kelljen warezolni próbáltam ingyenes alternatívát keresni, az Unreal Commander nem rossz, a MultiCommander elég jó, jelenleg FreeCommandert használok, ez is elmegy. Talán a multi a legjobb de sajnos állandóan feldobálja a frissítéseket amiket nem akarok letölteni, és nem tudom kikapcsolni..
-
$p@rr0w
őstag
Milyen a Scrolls, érdemes kipróbálni annak aki nem játszott még hasonlóval?
-
$p@rr0w
őstag
Nincs valakinek egy felesleges stick it to the man indie galaból?
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Hunbeast87 #5600 üzenetére
Én mindig a fejlesztőkre állítom a csúszkát, mert ők dolgoztak azon amiért fizetek.
-
$p@rr0w
őstag
Dapro: Köszi az ajánlatokat, a Gunpoint hatalmas játék csak kifelejtettem a felsorolásból. A többi szintén tetszik csak még nem kerítettem sort rájuk, de megvannak. braveland-ról most hallo kelőször, megnézem miylen.
KaiotEch: Ezek is megvannak, de még nem kerítettem sort rájuk.
-
$p@rr0w
őstag
Én pl. indie fanatikus vagyok, jópár alkotás van ami szerintem zseniális: Corporate Lifestyle Simulator, No time to explain, Limbo, Hotline miami, Braid, Teleglich, Thomas was alone.
Ezek nekem felérnek egy AAA címmel.
Bár minden bundlet, csak egy plusz sorért én nem veszek meg, így is sok játékom van, és sok gyengébb is felhalmozódott így akaratlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Precision 5520 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest