Hirdetés
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Poco X6 Pro - ötös alá
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
Én pl. indie fanatikus vagyok, jópár alkotás van ami szerintem zseniális: Corporate Lifestyle Simulator, No time to explain, Limbo, Hotline miami, Braid, Teleglich, Thomas was alone.
Ezek nekem felérnek egy AAA címmel.
Bár minden bundlet, csak egy plusz sorért én nem veszek meg, így is sok játékom van, és sok gyengébb is felhalmozódott így akaratlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Xbox Series X|S
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- World of Tanks - MMO
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Autós topik
- Cyberpunk 2077
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Automata kávégépek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Corsair CX430 80+ minősítésű tápegység
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest