- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
válasz
$p@rr0w #10660 üzenetére
Agyzuzo: Át kell állítgatni... Azért csinálom én mert így nem kell akkor warezolni. Kattintgatni biztos hogy nem vagyok hajlandó minden indításnál, meg attól hogy lejár a 30 nap hiába fut nem használhatnád, ennyiből crackeld inkább.
kemotox: Szedd már inkább akkor a MultiCommandert az legális.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
$p@rr0w #10660 üzenetére
A Total Commander shareware verziója szerintem teljesen rendben van, indításnál 1 v. 2 v. 3-as gomb és többet nem zavar, én meg 1x indítom el aztán fut egész nap.
Amiket írtál nem ismerem, de a TC annyira a "kezemben van" hogy nem tudom mennyire menne ha csak egy picit is más logika szerint működik a többi.
-
zone
őstag
válasz
$p@rr0w #5601 üzenetére
Ezek szerint a játék valódi, teljes listaárát fizeted vagy 1 dollárt osztasz szét 4 indie fejlesztőnek? Egyébként elmész a lényeg mellett. A HB csapata is dolgozik azon, hogy jó és érdekes játékok kerüljenek terítékre egy-két hetente. Az oldal célja pedig a jótékonysági szervezetek támogatása. Ezért én is 100% charity-re állítom a csúszkát. Ha tehetem, az átlag feletti csomagot veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Videós, mozgóképes topik
- Nintendo Switch 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest