- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
válasz
$p@rr0w #10660 üzenetére
Agyzuzo: Át kell állítgatni... Azért csinálom én mert így nem kell akkor warezolni. Kattintgatni biztos hogy nem vagyok hajlandó minden indításnál, meg attól hogy lejár a 30 nap hiába fut nem használhatnád, ennyiből crackeld inkább.
kemotox: Szedd már inkább akkor a MultiCommandert az legális.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
$p@rr0w #10660 üzenetére
A Total Commander shareware verziója szerintem teljesen rendben van, indításnál 1 v. 2 v. 3-as gomb és többet nem zavar, én meg 1x indítom el aztán fut egész nap.
Amiket írtál nem ismerem, de a TC annyira a "kezemben van" hogy nem tudom mennyire menne ha csak egy picit is más logika szerint működik a többi.
-
zone
őstag
válasz
$p@rr0w #5601 üzenetére
Ezek szerint a játék valódi, teljes listaárát fizeted vagy 1 dollárt osztasz szét 4 indie fejlesztőnek? Egyébként elmész a lényeg mellett. A HB csapata is dolgozik azon, hogy jó és érdekes játékok kerüljenek terítékre egy-két hetente. Az oldal célja pedig a jótékonysági szervezetek támogatása. Ezért én is 100% charity-re állítom a csúszkát. Ha tehetem, az átlag feletti csomagot veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- LG NanoCell 43" NANO76 4K TV HDR Smart (108 cm)csere is érdekel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest