- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #18746 üzenetére
Most lehet én vagyok hülye, de úgy rémlik, hogy a szünetkor kapott kedvezmény nem jelenik meg, mint "kupon".
A másik tippem pedig az lenne, hogyha váltasz eurós fizetésre, akkor a szünetért nem fog adni kedvezményt.
Mivel a kedvezmény nem manuálisan keletkezik, így valószínűleg egy if-else logika van rárakva a rendszerre, aminek az első kritériuma az lehet, hogy van-e egy hónapnál régebbi előfizetésed, a második kritérium tippre pedig az, hogy az előző hónapban megvetted-e a csomagot.
Amikor váltasz euróra, akkor a jelenlegi előfizetésedet lemondod, és kötsz helyette egy jelen állás szerint kedvezőbbet. Ez ugyan az, mint az autónál a kötelező biztosítás. Te, mint ügyfél megmaradsz, az előfizetésed folyamatos marad, viszont a konkrét szerződésed megszűnik, és helyette kötsz egy másikat.
Szóval, TL;DR
Szerintem ha váltasz, instant kedvezményben nem, csak emailes kuponban reménykedhetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Mozilla Firefox
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Lexus, Toyota topik
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő