- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
ha jol latom semmifele licit nincs, azt irja be az illeto amit nem szegyell, es nem lehet felulutni...szoval ertelmetlen az egesz, csak idegesek leszunk mikor a 30$ bundlira van 50$-nyi jelentkezo, es mindenki kezdik modositani a saját értékét 0.5-re, mert még ugy is beindul az egesz. Ha jol ertem az egeszet
-
maross
nagyúr
igen, igazabol nem is kell felosztani 0.25-osevel, elso ember beir egy árat amit megér neki, a kovetkezo pedig annal nagyobbal szallhat be (0.25-os lepcsok), es beirja magat kovetkezonek valamilyen osszeggel. Igy nem lesz vegtelen hosszu a tablazat, par név alatt végeter a lista. lezarasra pedig: "adott 1 oras intervallum alatt barmikor zarulhat", igy nem lehet kivarni utolso percekig.
-
maross
nagyúr
Ezt a csomagot sehogy nem lehet ugy felosztani hogy mindenki boldog legyen, valaki mindig kopni fog valakire. Én max egyet tudnek elkepzelni, hogy tablazat felso leceben 0.25-osevel($) felirni az árakat novekvo sorrendben, es aki az adott jateknal legjobboldalon szerepel zaraskor, az viszi, es annyit ert a jatek. A megmarado penzt es senkitsejatekokat meg bluegiftre/steamgfiftsre vagy a bundleszetosztonak adni a meloert. De tul sok macera es biztos vagyok benne hogy erre is fujnanak joparan. Erdekessegkeppen megerne kiprobalni, hogy árazza magát ez a nonprofit kapitalista project
. A "zaras" problemas, mert az ugyesek kivárnának utolso pillanatig, szoval a fairplay erdekeben a lezaras nem tortenhet az utolso licitet koveto ot percben, hogy legyen eselye masnak is. Mint mondtam, maceras.
-
maross
nagyúr
Lehet tudni, a project cars dlc-s kodot megjavitottak mar? Még nem mertem bundlit venni, nem akarok egy extra kort sziveni.
-
-
maross
nagyúr
válasz
gabee jr #9564 üzenetére
Indie Legends 5 nem jott ki olyan regen, es teljesen jo pakk.
-
maross
nagyúr
Esetleg van valaki aki humblis lifehacker bundlebol szeretne lastpass premiumot vagy cyberghost vpnt a BTA-bol? Nekem displayfusion kellene, elosztanánk, harmada helyett felevel beszallok.
-
maross
nagyúr
Az a baj hogy a semmihez viszonyitod. Lehet jobban jarnanak
tizedannyiotvenedannyi nem bundle-os eladassal, es aki megkapja bundle-ben, az bizony mar kiesik. Ezek az indiegala fele tizenjatek 1$-ert...szerinted mennyit kapnak belole? 1-5 cent kozott, szorozd fel ezerrel, es fizesd ki a 10-50 dollarbol a havi 5000 dollart kereso programozo bérét. Ezek vagy bukott klotyon lehuzando dolgok, vagy ugy erzik hogy reklamerteke van es tovabbterjed a jatek hire es megveszi "rendes penzert" valaki. Vagy egyszeruen nincs uzleti erzekuk. Igazabol mindegy, nekunk jo.De egyebkent megfigyelheto, hogy galarol is kihuzott a sok regi AAA (-t kozelito) jatek. Most mar tenyleg csak a vergagyi jut. Kezdenek rajonni, hogy ez nekik nem jo, pont ugy mint ahogy a kezdeti kuponozos ettermeknek is mar csak a toredeke probalkozik. Nem eri meg, reklamertek meg kevés.
-
maross
nagyúr
válasz
EmptyParadox #9424 üzenetére
Mostani havi bundle-ben is szoktak lenni jo kis indie cimek, aztan nezd meg mi a sorsuk, legtobbje 200 ft g2a-n mert nem kell senkinek, egyszeruen nincs ra igeny. De még Deponia Doomsday, ami szerintem egy tenyleg kivalo sorozat jo darabja se hozza lazba a nepet...en nem tudom...vvvvv meg hammerfight, meg yet it moves...nem egy kategoria. Egyebkent vegigneztem, mindegyikbol 0-2 jatek kozott jatszottam, originbol a dead space 1-3, crysis 2, mirrors edge, bf3, medal of honor azert kijatszos volt. Még mindig fenntartom, hogy régen mindenki a 10-20-50 jatekos accountjaval kiehezve raugrott a +5 jatekra, most meg hetente behuzhatsz ingyen ugyanennyit indiegalarol dlh.net-rol es tarsairol. Teljesen mas lett az ingerkuszob, en biztos hogy nem vagyom vissza a regenmindenjobbvot idokbe.
-
maross
nagyúr
válasz
EmptyParadox #9418 üzenetére
nosztalgia szemuveg, mindenki csak az origin bundle-re emlekszik, nem arra hogy kapott kb 5 darab full indie jatekot. Kivancsi vagyok ki ugrana ra most hasonlokra, gyanitom kevesebben mint a sokadjara rebundle es lenezett company of heroesra.
-
maross
nagyúr
Pedig ez se rossz, gyakorlatilag a 12 dollar amit kifizetsz erte volt a minimum ára ennek a jateknak. Szupersztarolt szuper jatek, csak meg kell nezni az ertekeleseket, max nem neked valo (mint ahogy nekem se nagyon). Evvan
. Elozo grim dawnosbol meg plane megerte csak a grim dawn miatt...
-
maross
nagyúr
válasz
Csapoati #9278 üzenetére
Van ott még pár, slitherine, es all stars 7. Utobbiben jo cimek vannak, kar hogy multirebundli.
-
maross
nagyúr
Jo kis bundle, mielott beleugranak a ps3 tulajok, az elerheto orszagok listaja eleg veges
-
maross
nagyúr
Aki bundlestars killer 8 bundlit vett es nem aktivalta belole a star ruler 2-ot, az jo esellyel duplicate lesz. Irni kell nekik es adnaj ujat/valamit.
-
maross
nagyúr
2012-2014-et nem kellene belekeverni, akkor még mas vilag volt. Es ez az egesz árazas es bundlizas a kiadokon mulik, nem a humblin. A kiadok pedig mostanaban arra mennek, hogy árakat tartani, akcioban ugyanazt a -50 -75-ot megadni, es viszlat (pl quaekon bethesda bundle !!!44!! max -50%, nagyon jo). Es akarmit mondasz, a hurtworldos csomag is boven megerte az arat. Ha nem hiszed, probald meg osszevasarolni a mindenkori legalso áron azt ami benne volt. nem is tudom mennyire tippeljek...30$+, ebbol hurtworld egymaga hozza a 12$-os havi elofizut. Panaszra semmi ok, max nem tetszik a jatek, es nem veszed meg. Mindig lesznek milliok akiknek nem tetszik.
-
maross
nagyúr
Humbliek nem vitték ma tulzasba, semmi uj bundle ,cserébe kijott +3 rejtett jatek a pc&android-hoz, knights of pen and paper +1, asdivine hearts retro-rpg, es unmechanical.
-
maross
nagyúr
Lesz ma 8-kor uj humbli?
-
maross
nagyúr
válasz
Corsair90 #8957 üzenetére
Kepernyo jobbfelso sarka nevednel, settings, es ott "cancel my plan". Ha gondolod at tudom venni a monthly jatekaidat, paypal utalasert. Ha veluk boltolod le, semmifelekeppen ne nyiss meg egy jatekot sem. Még nem hallottam emberrol aki visszakerte volna, nem tudom hogy viszonyulnak hozza.
-
maross
nagyúr
géemgén mystery packok, nem mintha barkit is batoritanek ra, max a lotto es zsakbamacska izgalmát keresoket. Vettem egy 0.2-eset (-20% nincs ra), survive in space indiegala szokevenyt kaptam.
-
maross
nagyúr
uj humblebundle neo geo encore mar annyit se er hogy valaki kiposztolja az elso oraban?
. steamfuggok steam jeleket keresgeljek, kb minden masodiknal lehet talalni.
-
maross
nagyúr
válasz
DrTechnoid #8925 üzenetére
Kiproblahatod, de azota leirasban eszrevettem hogy "new subscribers".
-
maross
nagyúr
humli e3 twitch kulcsbol lehet tobbet aktivslni egy accountra?
-
maross
nagyúr
groupees kiss spring bundli, eleg harmatos, 0.33$/jatek, minimum harom jatekot kell venni.
-
maross
nagyúr
En is beugrottam. Valaki 100+ t vett belole
.
szerk: Nem fogunk mi ezzel bukni, csak ki kell ulni
Who doesn’t love a soft taco?! This is a one-time only issued, fluctuating value coin
szerk2: masterplan es gemini heroes reborn nem rossz am...3$-bol meg eleve lejon 1$..szoval teljesen jo deal, jo nem volt benne Doom, ez van
-
maross
nagyúr
válasz
Hunbeast87 #8794 üzenetére
az sajnos kamu, most mar semmit nem dob ra, valamiert át tudták irni userek is. !getnote whatsinthebundleguesses-re:
ChatBotCanada19:10
A-gents (girl with ponytail and gun: http://store.steampowered.com/app/460910/ ), Gemini: Heroes Reborn ( Ms. Angry Face : http://store.steampowered.com/app/324650/ ), Link (Happy robot thing: http://store.steampowered.com/app/454030/) || cyanic: So known so far: 6 Steam, 1 Greenlight. 1 Steam was bundled in Humble Monthly. Reviews are above 70% to 100%. --MiTeePingWin @ Wed, 11 May 2016 19:24:19 GMTSzoval eddig sokminden nem derult ki
-
maross
nagyúr
válasz
NyMRooD #8791 üzenetére
ramesz az adott groupees bundle oldalara, ctrl+f whatsin , vagy beirod a chatbe hogy !getnote whatsinthisbundle , es meglatod mik a legfrissebb hirek.
-
maross
nagyúr
válasz
maddionmax #8719 üzenetére
Uj kulcsoknal volt nekem is tobbszor egy-egy jateknal, de az megoldodott par oran belul. De itt pl konkretan 25 bundle-om jart igy
-
maross
nagyúr
válasz
DrTechnoid #8592 üzenetére
Ha lejart, akkor le se generalja, kidob valami uzenetet (not available?)
prolixus: nem mondtam, en is kerdezem, jo lenne tudni hogy mi érintett az ugyben...en is tarolom oket egy fileban, egyszer kovettem el azt a hibat hogy nem redeemeltem, azota is kergethetem oket bottal
-
maross
nagyúr
válasz
Gaborka30 #8554 üzenetére
A kulcsok redeemelve voltak, vagy nem? Mert elobbi esetben (nem volt még hozzarendelve steam kulcs), valoban "lejarnak" = hozza se rendelnek semmi kulcsot es visszakuldik a kiadonak. Utobbi esetben viszont, ha már te is láttad milyen steam kulcs tartozik hozza par eszrevetel: steam kulcs nem jár le, viszont volt regebbecske az az error, hogy google kidobta az indiegala acountodhoz tartozo bundleoket, ha okosan kerestek ra emberek, igy lehetnek már hasznaltak, mivel regebb nem kellett accounthoz password, akar mindet felhasznalhattak. Melléksztori: valamikor valamiert indiegala supporthoz fordultam - ja igen, hianyzott par jatek kulcsa amikor vettem egy bundlet - es veletlenul kuldtek egy masik accounthoz linket, amin szabadon garazdalkodhattam (volna). Szoval szuperbiztonsagos dolgok ezek
-
maross
nagyúr
https://www.humblebundle.com/sega-strategy-bundle , tierenkent egy kodot ad
-
maross
nagyúr
válasz
EmptyParadox #8527 üzenetére
Mert a kulonbozo reszek kulnobozo karakterekkel indulnak, es igy tudod hogy ez a 13 folytatasa (tippre
)
-
maross
nagyúr
-
maross
nagyúr
Teljesen hibatlan volt ez a bundle, nem hinnem hogy a kozeljovoben lenne hasonlo. Ha kulon akartad volna osszevadaszni oket, minimum tripla arat kellett volna fizetni erte (most már leverték ugye, mert mindenki szorja a vackait, de igy is dupla arat fizetsz). Ha csak felere szuksege volt az embernek, mar megerte, a masik fele meg cserealap. És erre irjak hogy max feleannyit er ...6$..komolyan?
-
-
maross
nagyúr
válasz
Anonymusxx #8354 üzenetére
Kar hogy a folytatasert sokat kell fizetni, igy nem tul vonzo.
-
maross
nagyúr
válasz
maddionmax #8301 üzenetére
ez is eleg aljas, gyorsan kiloni az egyetlen ertekes dolgot, aztan hadd fizessenek a tobbiek
-
maross
nagyúr
válasz
#42308056 #8270 üzenetére
vegtelen sok paypallel/bankkartyaval ez még akár igaz is lehetne, de mar eddig se engedett egy fizetoeszkozzel tobb mint 2 bundlit venni ÉS egy accounton tobb mint 2 fizetoeszkozt hasznalni..szoval eleve nem igazan lehetett "kifosztani a penzeddel" poor guy ubisoftot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged