Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maross
nagyúr
válasz
EmptyParadox
üzenetére
Mostani havi bundle-ben is szoktak lenni jo kis indie cimek, aztan nezd meg mi a sorsuk, legtobbje 200 ft g2a-n mert nem kell senkinek, egyszeruen nincs ra igeny. De még Deponia Doomsday, ami szerintem egy tenyleg kivalo sorozat jo darabja se hozza lazba a nepet...en nem tudom...vvvvv meg hammerfight, meg yet it moves...nem egy kategoria. Egyebkent vegigneztem, mindegyikbol 0-2 jatek kozott jatszottam, originbol a dead space 1-3, crysis 2, mirrors edge, bf3, medal of honor azert kijatszos volt. Még mindig fenntartom, hogy régen mindenki a 10-20-50 jatekos accountjaval kiehezve raugrott a +5 jatekra, most meg hetente behuzhatsz ingyen ugyanennyit indiegalarol dlh.net-rol es tarsairol. Teljesen mas lett az ingerkuszob, en biztos hogy nem vagyom vissza a regenmindenjobbvot idokbe.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Asus Rog Ergo gamer szék
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest