- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Yettel topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmptyParadox
senior tag
Őszinte leszek, az Origines bundle-ből egy játékot sem indítottam el a megvétel óta a Mirror's Edge-en kívül, úgy hogy előtte sem játszottam velük. Majd egyszer lehet lesz hozzájuk kedvem. Az általad linkelt képen látható jó pár játék viszont nem kevés szórakoztató órát nyújtott.
Bár az előző kommentembe befért volna egy "régen minden jobb volt", ahogy kemotox írta.
(#9423) kemotox: Szerintem erre szoktak hivatkozni: "we plan to follow that schedule going forward: offering a new two-week-long bundle every week"
De itt sem konkrétan játékokra értik. Legalábbis nem egyértelmű, szerintem.
-
kemotox
addikt
Az indie nem egyenlő a szarral. Nagyon sok jópofa indie játék van, amik néhány dolcsiért cserébe lekötnek jónéhány órára, és így már simán megéri. Ha viszont olyat kínálnak amit már mindenki bezsebelt akinek kellett, vagy konkrétan semmit, akkor hát... legalább megmarad a pénzünk
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest