- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Nem nyerészkedni akarok eleve tiltott a gruop buysban és ha a 12$-os bundlét akár csak 12.5-ért akarom eladni kb körberöhögnek és senki se veszi meg...Sokszor még a 12 $-t se lehet visszakalapozni...,de nekem ezért volt az indiegala amivel nullszaldos lettem.De vége a jóvilágnak hála a moslék paypalnak.
-
Crytek
nagyúr
válasz
#25237004 #12332 üzenetére
Pontosan...
Eddig 9 hónap ment le ezeket tartottam meg a majd 60 játékból
Killing Floor 2
Rise of The Tomb Raide
Shadow Tactics: Blades of the Shogun
Quantum Brake
Warhemmer 40K Dawn of War 3
Mafia 3 + DLC-t
Deus Ex 4
Lara Croft Go
Outlast 2
Dead Rising 4kb 60 játékból nem valami sok inkább SOKK. De mint írtam free volt más csak ezekért fizetett vagy 50 ezer ft-ot
-
Crytek
nagyúr
válasz
#25237004 #12326 üzenetére
Én csak a saját nevemben beszélek...katasztrófa szint eddig a mellékes játékos szinvonala...
Lassan vége az 1 éves előfizetésnek és szinte lótúrot se tartottam meg. Egyetlen dolog vigasztal hogy ingyen voltak pedig sokszor "bukás" volt mert a 12$-t se hozta vissza a 12$-os csomag olyan gyötrelmes címek voltak bennük. -
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Kerbal Space Programom van fölösbe a havi humble csomagból
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Dollar Viva Bundle 1€ (29 játékkal)
-
Crytek
nagyúr
válasz
thomasa #12065 üzenetére
A galaxis ősrobbanás kezdetén a GTA összeset valami 1000-1500ft körül szórták (MINDEN GTA benne volt /az 5 akkor még kanyarba sem volt/..).... aki akkor nem szerezte...khm szóval egy szar pakk volt ez is mert ami értelmes mind megvan belőle már akit egy fikarcnyit is érdekeltek.
-
Crytek
nagyúr
válasz
chris0000 #12029 üzenetére
Szavunk érjen már valamit?
ZsZsonak írtad nincs-e Turmoil-ja. Rád írtam ,hogy nekem még megvan és linkeltem a NYÍLT group buy topikomat (ahol akár 1 ezredmásodperccel később írsz már lekésed a dolgokat)
Ezután semmi reakció csak 00:18:53kor írtál privátot hogy jöhet. De ekkor már a grup buyba benézve (amit ugye ezért linkeltem neked) láthattad volna hogy órákkal korábban elkelt.
Sajnálom ,de szerintem semmiben nem vagyok vétkes.Ez a gruop buy egy ilyen szakma minden a gyorsreagáláson múlik... Sokszor inkább ezért veszek meg teljes csomagokat mert ami külön kéne 100% hogy sose tudok lecsapni rá időben mert ilyenkor kelendőbbek mint bármi
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Humble Novemberi csomag
Paypal Only
Quake Champions
Instant Game Access
50 Shards
100 Platinum
2000 Favor
Ranger Champion
BJ ChampionThe Elder Scrolls Online
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
750 Crowns
15 Days of ESO PlusThe Elder Scrolls: Legends
2 Card Pack (Skyrim)
1 Event Ticket
100 Gold
100 Soul GemsShadow Tactics
Resident Evil 5 Gold
Silence
Dead Rising 2
World to the WestShadow Tactics kivételével vihető a fenébe
-
Crytek
nagyúr
Nem is értem mit várt mindenki.... Ez egy fél fokkal másabb csak mint az IGN @ Humble.....Ott se történt semmi sem. Itt is csak a elérhetőség változott semmi más. Aki mást várt valamit benézett
-
-
Crytek
nagyúr
Nincs valakinek elfekvőben véletlenül dig store pontja?
Red Number: Prologue érdekelne ami 0.2$ paypalba fizetném vagy indiegala bundleval....(5$ feltöltés a minimum és van papyal fee szóval nekem nem érné meg csak ezért feltölteni oda pénzt)
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Szegény Bunch Keys bundles arcokat mindig zaklatom mikor lesz már új bundle
"Hey thanks for the suggestions. We will try but somehow it's getting harder and harder to make bundles since Steam is now restricting the number of activation codes that a developer can request. Next bundle should be released within the next 2-3 weeks"
Valve ennyire putri genyo lett ezekszerint? Ha nem náluk adják el már nem is számítasz ..mekkora patkány cég lett ez a valve.. vagy szimplán nyomorultak a bundles arcok..Indeiegala akkor miért tud összeszedni havi szintem min 6-7 +bundlera való pakkot?
Ráadásul ennél a Bunch Keysnél szerinte 4k fölé az életbe nem mentek az eladások még.
-
Crytek
nagyúr
Sosem értettem ezeket a bundle siteokat... milyen okból kifolyólag kerülnek be xy játékok??
Közel 1000game van a wishlistemen a steamgifts miatt ezekből ha akció van az első 100 --> 0.5-2 euro között van steam akciókban..rengetek soha nem is volt bundleba...és nem fostartályok. Ezeket miért nem kérik fel? 100% hogy belemennének. De nem ehelyett a hulladék ömlik mindenhonnan -
Crytek
nagyúr
Aki kereste/keresi olcsón az Alien Shooter TD-t --> Go Go Bundle #16 0.4$ / teljes csomag (Group buyba természetesen)
-
Crytek
nagyúr
Nyilván kiadják hátha oda veszi is majd valaki.... ez így szokott lenni.
Outlastnál is milyen jó volt az ingyenes 2 nap... + 1.5 milla tulaj lett hirtelen több ember megismerje hátha veszik valamelyik a 2. részt egy dekával nem adtak el a 2ből azóta kb....
Owners: 209,556
-
Crytek
nagyúr
Októberi havi csomag vihető a Tomb Raider kivételével 8$-ért.
-
Crytek
nagyúr
Ez visszamenőleg nem jár? Ha nem tosszák meg
3hónapja fizettem elő
Szerk látom, hogy csak only new costumer
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Akit esetleg érdekelne Go Go #14 Bundle de nem akar szervezekdni stb
Sajnos számomra ez megint egy játékos csomag szóval a steamgifts vadászok járnak megint jól
-
Crytek
nagyúr
válasz
SenorGrande #11362 üzenetére
Aki megveszi és valami miatt nem érdekli a Shadow Blade: Reload --> engem érdekel!
-
Crytek
nagyúr
Bunchkeys
8Floor & Joybits Bundle kifingott 3044 db-nál Out of Stock... Next bundle is coming soon....
-
Crytek
nagyúr
Már nem tudom anno hogy volt a ,de belenézve a Group buys csoportba egy eladonál sem láttam feltüntetve a Tiny Echo-t szóval valami drm free lehetett....nos most ott a sor a cd kulccsal a Humblen ... aki megvette nézze meg.
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
Végre fellötték az új bundlet
Bunch Keys Bundle #8 : 8Floor & Joybits Bundle 31 games for $1.49
Iron See még kimaradt így meg is vettem.
-
Crytek
nagyúr
Ha Hidden Object tudom ajánlani szeretettel: Farmington Tales
-
Crytek
nagyúr
Rise of The Tomb Raider Season Pass Ezt tudja...
-
Crytek
nagyúr
Bundlestarson $ jumbo bundle 1€ 33 db game. Luxorok. Hidden objectek stb
-
Crytek
nagyúr
Chinai Bundle oldal...Nincs valakinek valami ismerőse akinek van Alipay fizetési lehetősége?? Valami pofaleszakitó árakon vannak itt a bundlek... Ez ami most fut 6 jüan ami kb 240ft és 24 steam game van benne (feltéve ha jól értelmeztem ...)
Chinese WeChat vagy Alipay kell a fizetéshez....
Unrest és a Dead Sea miatt kifizetném az egész árát
-
Crytek
nagyúr
Bubdlestarson Mega Pick & Mix bundle 6
20game 4.29 € (0.22/game) Engem ebből 3 érdekelne..Captivity, Vapour és a Fallen.
Ha valaki megveszi gondoljon rám.. -
Crytek
nagyúr
Cubic Bundle tonnányi Hidden Object cuccal
Ha ketten összeálltok csak 2.5$/ csomag
-
Crytek
nagyúr
Mit vagytok úgy oda ,néha kell is sapka szar még humblera is....Így is lassan havonta vannak a tripla AAA-s kiadók bundlejai...havi12$-os cuccokról ahol lassan már 3-asával adják a fő cuccost nem is beszélek
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz
Crytek #11126 üzenetére
Megvettem aztán lesz ami lesz Saints Row Bundle
-
Crytek
nagyúr
Saints Row Bundle bontás nem érdekel valakit? Így nézne ki:
0.25$ /game
Risen 3: Titan Lords Complete Edition - megtartom
Deadlight: Director's Cut
Homefront
Saints Row 24.08$ / 4 (+amiket később adnak) = kevesebb mint 1$ / game
Saints Row: Gat Out of Hell - megtartom
Saints Row: The Third
Mighty No. 9
Killer is Dead - Nightmare Edition3.2$ / game
Homefront®: The Revolution Standard Edition - megtartom
Saints Row IV: Game of the Century Edition
Saints Row: The Third - The Full PackageSaint's Row: Gat Out of Hell - Devil's Workshop Pack DLC 0.8$
-
Crytek
nagyúr
válasz
KisApám #11123 üzenetére
Kifizeted a 12$-t (Subscribe for $12 gomb) és megkapod most (lekérheted) az NBA 2k17-et és a Pillars of Eternity-t majd köv hó első hetében a hozzá járó + 4-5-6 másik játékokat. 9 napod van megvenni. Ha az idő lejár már nem tudod megtenni.
Csak ne felejtsd el lemondani ha nem akarod ,hogy automatikusan vonja le a következő havi árát...
-
Crytek
nagyúr
válasz
s7evcsenko #11107 üzenetére
Jeleztem nem? Megtörtént a vétel? NEM! Bukott rajtam valaki? NEM
De dobáljuk a szart mert menő az itt -
Crytek
nagyúr
válasz
s7evcsenko #11105 üzenetére
Micsoda? Fogok én itt napokat várni rátok mint összebandázodtok
-
Crytek
nagyúr
Bunch keys Bundle #7
Ha jól látom itt is bevezették a minél többet veszel annál olcsóbb dolgot...
(2 nekem fent van a kivánságlistámon) -
Crytek
nagyúr
válasz
FollowTheORI #11062 üzenetére
Már megvettem a teljes csomagot. Most vadászok rájuk steamgiftsen. Egyet már megnyertem a csomagból ....most jöhet a többi THUG LFE
-
Crytek
nagyúr
-
Crytek
nagyúr
válasz
Anonymus23 #10992 üzenetére
Már tegnap meglett a partner rá, úgyhogy tárgytalan.
A fee-ről sajnos én nem tehetek (nyilván akinek nem éri meg nem bizniszel) A legjobb ez a groub buynál van amin csak röhögni tudok... A srác állandó feliratkozó lassan 1.5 éve mindig van feeje tehát bundlenkent +0.38$-t ráfizet. De az hogy előre utalt volna mondjuk 50$-t vagy a felét és sporolt volna 10-15 bundle árat meg se fordult a fejébe... Nem mindenkit érdekel szaros 80-10 ft+ amikor 10-12 játékról van szó... (Na jó engem igen mert foglalkozok vele és röhögök rajta)
-
Crytek
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest