-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #19406 üzenetére
Akkor részemről 100% hogy vihető egyben a csomag
-
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #19376 üzenetére
Dettó , mindig én is régebben próbáltam megszüntetni és sose jött kupon. Mióta kb fél éve atalltam az instant szüneteltetésre amint lejár a 3 hónap azóta mindig ( most épp 3.*) kapom a 3 hónap/5euros kupont.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #19367 üzenetére
Még jó hogy nem kapkodtam el a vásárlást és instant lepauseoltam én is, megjött tegnap nekem is az ajánlat és igen 7$t ír, de 5 euróért adja, hát annyit simán megér a pack
es nehezen tudom elképzelni hogy annyira kuka legyen következő 2 hónap hogy ne lehessen ennyiért elpasszolni.
-
TheNewDawn
addikt
Capcom Heroic Bundlet
hogyhogy senki se linkelte még? Tudom a játékok 90% a volt már bundlizva, de azért az 1$ os pl no brainer, 4 game is van benne, ha csak 1 nincs meg valakinek már megéri. A legfelső tieres gamek nagy része meg nem volt még bundliban.Warhammer Chaos Gatet az ehavi Choiceból továbbra is keresek, vagy akár a teljes havit is vinném 6€ ért ha valakinek nem kell.
-
TheNewDawn
addikt
-
TheNewDawn
addikt
válasz
logineres #19306 üzenetére
Hú... mivel előző 3 hónapban a jó kis 5 eurós /hónap csomag élvezője voltam ezért kb no brainer volt elvinni mindent, most viszont lejárt, és 99% hogy 10€ ért akarják hozzámvágni a pakkot, ami tetszik, de ezt kicsit sokallom érte
De ha valaki megválna tőle akkor 6$ ért ( de szerintem még 7 ért is ha ezen múlik
) instant átveszem
Hacsak nem vág hozzám valami kupont megint , de sajnos ilyenkor ha zsinórban behúztam 3-4 hónapot akkor nem szokott .
Picit gyengébb szerintem, mint előző hónapok, de 1 jó húzócim azért van. Mondjuk akinek ez az Xcomra hajazó műfaj nem gyere be, azok lehet picit húzni fogják a szájukat. -
TheNewDawn
addikt
Roppantul tartottam attól amúgy, mikor beajánlották nekem meg mindenkinek 2 hónapja ezt a 6$/hónapos choice csomagot hogy jó akkor a minőségnek ennyi volt, ehhez képest nagyon pozitívan csalódtam.
Most már komolyan azért szurkolok basszus hogy a következő hónap legyen egyszer tényleg kaka
Ugyanis most hogy lejár sajnos az utolsó ilyen kuponos hónapom, következő hónapra 100% hogy nem kapok ilyet, mivel boldog és elégedett vásárlóként vagyok számontartva, ellenben ha végre nyomhatok megint egy instant pausét végre, akkor tuti jönni fog valami megint előbb. utóbb , inkább előbb
Mondjuk az jó, hogy jól láthatóan áttértek egy ideje erre az 1 húzócím ( AAA játék)+ 3 AA game ( ilyen 29-39€ kezdőár kategória )+ 4 indie felállásra, aminek amúgy örülök, és már nagyon régóta szorgalmaztam előtte.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #19281 üzenetére
Redditen a humble choice topikban
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #19279 üzenetére
Megvolt már a sima verzió? Többen is jeleztek köztük hibát már.Ha nem akkor passz...
-
TheNewDawn
addikt
Húha. Mint mondtam hezitáltam egy picit mivel majdnem befejeztem a Death Strandinget, hogy most emiatt kezdjem újra a Director's Cutot.... Szóval mondom lehet nyomok egy pasuet, és gondolom ezt a havit nem lenne túl nehéz eladni
Viszont így már nem tudok ellenállni hogy még ott a Life is Strange 2 is, főleg 5 eurós áron
Még a maradék 4 indie gameből is van olyan ami megfogott ( pl The Life and Suffering of Sir Brante kőkemény RPG 90% os értékelésekkel régi szép Kaland Játék Kockázat feeeling emlékek rulez ) Szóval jah, szerintem ez így megint egy ütős hónap lett tulajdonképpen 4 darab húzócímmel, még ha ebből egy tulajdonképpen csak egy upgrade.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
chatran #19265 üzenetére
A kérdés ugyan nekem jött, de a többiek szerintem kielégitően megválaszolták.
Picit azért sajnálom, hogy nincsen crossplay mivel én ugye mint említettem az Epices alapjátékot toltam majdnem végig, ez az egy ami miatt hezitálok hogy behúzzam e kuponnal. Meg Humblet ismerve ha pauset nyomok akkor tuti hozzámvágnak még egy 3 hónapos kupont vagy legalább vmi kedvezménytAmúgy meg kell becsüljük basszus tényleg a choicet , látva Fanaticalon milyen bundlek vannak és mennyiért, meg sajnos a Humble is megszüntette az 1$ os legolcsóbb tiert a sima bundleknél és olyan 8 a legolcsóbb. Hiába no, infláció van
-
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #19259 üzenetére
A Death Stranding vótmá' ingyé Epicen, szar a csojsz
Na de komolyra fordítva a szót, a Director's Cut upgrade csak önmagában 5€, ( kisebb probléma hogy 80% ban befejeztem az alapjátékot azóta szóval csak az upgrade miatt újrakezdeni na de ez egyéni szoc problem )
A másik 2 játék meg amúgy teljesen jó és korrektnek tűnik, szóval ez igy 6€ ért megint mint mostanában lassan mindig, teljesen korrekt és vállalható. -
TheNewDawn
addikt
P:S uh látom van 4 DM em is így meló után, elsőnek Maross írt, (Phenom Rendo és mindenki üzenetét megkaptam) szóval szerintem úgy korrekt ha neki adom a csomagot
.
On: ez a triple pack megint egész tűrhető Fanaticalon:
pick and mix build your triple pack bundle
Én most nem tudok beszállni ebbe, mert az a 2 ami érdekelne ( Pathologic 2 és Rebel Galaxy Outlaw már megvan, mi több, végig is játszottam őketSzerrintem ez a 2 no brainer 1 dollárért, merem ajánlani melegen főleg a Rebel Galaxy Outlawot, szerintem az simán megéri önmagában is a bundle árát. 3. nak meg kinek mi tetszik, ha csináltok bontást.
-
TheNewDawn
addikt
Nos kell akkor valakinek olcsón a teljes havi csomag? Mert akkor szívesen adom, ellenkező esetben nyomok egy hatalmas pauset.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #19192 üzenetére
Pauseon.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #19190 üzenetére
Az hogy hülye a Humble xd Mármint jó értelemben. Azt írja, hogy 7$/3 hónap a kupon, beaktiváltam, ehhez képest 5€ t vont le érte. Hát ennyiért a hülyének is megéri, és gondolom nem lesz túl nehéz elsütnöm a következő havi csomagot sem, szóval no brainer.
-
TheNewDawn
addikt
-
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #19167 üzenetére
Úgy értem ez a hónap érdekel, de a jövő havi nagyon nem. És ezt a hónapot csak teljes áron kapnám
Szóval ja, a kuponnal megkapnám 7$ ért ezt a havit, csak épp a jövő havit is, ami nem kell, meg az azutánit is, ami szintén nem biztos hogy kell.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #19164 üzenetére
Tényleg csak azért sürgetem a dolgot mert már azon is gondolkodtam hogy behúzom a kupont mégis csak a Pathfinder miatt csak az kicsit durva lenne
Nyilván ha 6$ ért vihetném ezt a hónapot akkor már vittem volna, csakhogy ugye ezt meg 10€ ért adná....
-
TheNewDawn
addikt
válasz
FunPro #19151 üzenetére
Azt hogy a p.....ba ha szabad kédeznem ?
Én ugyanazt a kupont kaptam, ugyanúgy 10€/havi csomagon vagyok, de tőlem 7$ t akar levonni kuponnal....
Ennyiért meg bekaphatják, kivéve ha valakinek kellene egyben a jövő havi csomag ennyiért, akkor please jelezze. Ellenkező esetben marad a pause, most is meg jövő hónapban is.Viszont még egyszer megkérnék akkor mindenkit hogy PLEASE jelezze ha lenne neki eladó Pathfinder olcsón és dobjon DM et ,rt az az egy nagyon érdekelne
( csak nyilván nem 7$ ért úgy hogy semmi más nem kéne a haviból jövő haviból meg egy game se érdekel )
-
TheNewDawn
addikt
Közben felnéztem fanaticalra, a bundle meg out of stock
Ez gyors volt...
-
TheNewDawn
addikt
Viszont ez a WORLD CHARITY BUNDLE Fanaticalon most egész tűrhető, nem 25 hanem 12€ és ennyiért akár már érdekelhet is valakit, van benne pár egész jó game.
-
TheNewDawn
addikt
Köszi
X3 mennyivel rosszabb az X4 nél? Mert X4 meg mindig elég drága X3 viszont szintén volt már ilyen 2-3 dolcsis bundleban. Amúgy nálam a rebel galaxy outlaw volt amit játszottam ezek közül és meglepően jól szórakoztam vele. Meg majd talán egyszer az interstellar galactic space hátha van fele olyan jó,mint a film
-
TheNewDawn
addikt
Mármint az első 2 rész volt jobb, vagy a Warlords? mert az teljesen más tipúsú játék mondhatni 4X vagy grand strategy. Amúgy az is nagyon durván HL, gondolkoztam annak a behúzásán is :
Starpoint Gemini Warlords COMPLETE BUNDLE
Azt mondod ezt mered ajánlani ?
-
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #19087 üzenetére
Majdnem
80, de sajnos itt a születésnapom nagyon rövidesen
-
TheNewDawn
addikt
Na pl az ilyen 1$ os bundlek teljesen jók Fanaticalon ( tényleg kár hogy más értékelhető nemigen van de tényleg lehet ez a kiadók hibája is nem feltétlen az övéké):
STARPOINT GEMINI 3 38€ HELYETT 1€ HL
Ez egy alapvetően Freelancerre ( imádtam old classic ha valaki olyan öreg mint én) hajazó felfedezős harcolós űrszimulátor 2020-ból, icipicit RPG elemekkel, aminek persze megvannak a maga hibái, mégiscsak egy kis horvát csapat csinálta, de 1€ ét kb no brainer ha valakit kicsit is érdekel a téma és ismerős neki a név amit írtam az elején
-
TheNewDawn
addikt
válasz
bepken #19069 üzenetére
Emiatt ne aggódj, ha valamiben akkor ebben 100%biztos vagyok, mármint hogy az itt levő játékok mindegyike rövidesen újra bundezva lesz, a nagy többség 1euros Pick/mixben, de az összes többi is maximum 3ert. Killer bundlet vettem 2 őt is előző években, de tényleg 5 volt csak az ára, persze cserébe csak 6-7-8 game volt benne, de ennél több szerintem senkinek sem kell 1 bundlibol sem.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
***ANDRÁS*** #19064 üzenetére
Én a Choiceal kapcsolatban megengedőbb vagyok most, szidtam anno eleget mikor ilyen sosem hallott és látott indie címek ( nem az indie a baj önmagában remek indie cím van amik nagyságrendekkel jobban bejönnek mint az AAA gamek 95% a) voltak a húzócímek hosszú hónapokon keresztül....
Egészen 2021 végéig ezt csinálták, aztán azóta viszont tavaly már nem hittem nekik mikor megújulást igértek, de szerintem sikerült nekik
Jó, utolsó 2 hónapban ugye a Fallout 76 és a Doom Ethernal tényleg Bethesda húzócímek de egyrészt van másik game is a hónapban amiért érdemes behúzni, másrészt meg előtte nem ez volt az évben, és tényleg volt olyan hónap is amikor 2-3 remek játék is került a csomagban, és 1 ért is megérte volna.
Annyi, hogy picikét talán sok az RPG, ami nekem jó aki imádja a műfajt, másnak aki nem talán nem annyira
De a lényeg, hogy minden hónapban volt minimum egy AAA cím, ráadásul nem is régi, hanem ilyen max 2-3 éves, ami ismert is valamennyire és jó kritikát kapott. Ennél többet szerintem nem szabad várni 6 vagy 8 €/$ ért .
-
TheNewDawn
addikt
RIP Fanatical. Komolyan, utóbbi 1,5 évben kiadott bundlejeik minősége is hogyismondjam.... indiegalaszint, de ez tényleg a legalja mi lesz a következő ?
100 random steames kulcs 100€ ért ?
Mert ez a jelenlegi...3 hónap Humble Choice áráért 0 db AAA game ellenben 100% 15. rebundlezött csoda, amik közül 90% volt már 1€ os pick/mix bundleben is és vélhetően lesz is rövidesen.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #19039 üzenetére
Köszi, szóval a season pass 1
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #19031 üzenetére
Akkor egy infoval legalább dobj meg please hogy a 75,%os pathfinder kupon az csak season 1es DLC K re szól vagy teljes season passra?
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #19028 üzenetére
Van akinek felkínálja a 6€ kedvezményt ? Annyiért vevő vagyok az egész csomagra szerintem, 10 ért szerintem nem vállalom be, mert előző hónapban megadta a 4$ os kupont, de most persze nem .
-
TheNewDawn
addikt
Hihetetlen, kb 1 év után végre egy igazán ütős ( mármint az 1$/game eseken kívül azok mindig jók mert annyival nem foghatsz mellé kb) bundle Fanaticalon, persze a stratégia nem annyira népszerű műfaj, de pl a War Monglers eléggé új és drága és még nem is volt bundlizva eddig
-
TheNewDawn
addikt
Hát nekem 6€ ért akarja adni a pakkot, ennyit azért nagyon megér, még akkor is ha az Encased az egyik game ami ingyenes volt.
Fun Pro: Az OlliOlli ból ráadásul a teljes verziót adják ) -
TheNewDawn
addikt
Na így legyen ötösöm a lottón:
60% OFF DOOM ETERNAL: THE ANCIENT GODS - PART ONE
60% OFF DOOM ETERNAL: THE ANCIENT GODS - PART TWO
-
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #18941 üzenetére
Ügyes dolog ez , ugye most kb 8€ körül van már csak az ára az alapváltozatnak ( márpedig azt adják) a Deluxenak meg 14, szóval sokan be fogják húzni, mert népszerű még mindig és húzócím, és köztük nagy arányban meg fogják venni a season passt, ide a rozsdás bökőt hogy az egyik elem a chociban az egy kupon lesz a season passra mondjuk további 7-8€ ért.
-
TheNewDawn
addikt
Betenném ide is, mégiscsak itt lenne a helye
Tudom, hogy volt már, szinte mindegyik game bundlizva, de azért egy linket megér basszus nem mindenki veterán és van meg neki minden is : HUMBLE 2K MEGAHITS BUNDLEAvagy Borderlands 3 Super Deluxe Edition ( ebbe elvileg minden benne van) Xcom Ultimate Collection ( ebben is az összes Xcom játék) Civilization 6, Bioshock Ultimate Collection, Mafia Definitive Edition meg egyéb nyalánkságok, 16 játék 15 euróért.
-
TheNewDawn
addikt
Engem is továbbra is érdekelne a Greedfall
-
TheNewDawn
addikt
válasz
safranyek #18863 üzenetére
Azért ez megint 2 húzócím és kurva jó RPG basszus
"Sajnos" a Wasteland 3 at kereken 1 éve behúztam Fanaticalon 10€ ért és még 10 et kiadtam a season passra, és csak most nemrég majd 1 év után novemberben játszottam ki.Greedfall nekem is jöhetne kb 3€ ért, bár van olyan pletyka miszerint ez lesz most a dec 15-jan 3 ig tartó Epic karácsonyi izémizén az egyik ingyenes
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #18790 üzenetére
-
TheNewDawn
addikt
válasz
maross #18826 üzenetére
Szerintem a re reckoning simán ér annyit, főleg mert nem csak remake, hanem a kiegészitőt is tartalmazza. Ja a Hell Let Loose meg multi csak
Szóval szerintem mindkettő megér 3 at, az Aiko s Choice kb 2, a többi meg 1-1Mondjuk ezekből a bizonyos maradékokból amit 1 re áraztam be, szerintem van nekem kb 500 db, amiket sose próbáltam meg eladni és be se aktiváltam
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #18790 üzenetére
Epicen volt már tavaly kuponnal a fullos Frostpunk GOTY edition 6 euró körül kuponnal
Egyébként csak a Last Autumn DLC ami ér valamit , mi több nagyon jó, a többi az kb kuka kategória
Az meg 4-5 eurónál nem több, kulcsboltba meg 2 alatt is van .
Mindegy igazából, mondom akinek nincs belőle meg semmi, mert nemrég kezdett játékokat gyűteni annak ez tök jó és megéri, de aki aktívan figyelte a bundlikat előző években annak sok újdonság nincs meg nem is olyan különlegesen jó áron van -
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #18782 üzenetére
Gondoltam rá, de szerintem kb már minden is volt belőle ingyen osztogatva, szóval szerintem nem valami nagy durranás
-
TheNewDawn
addikt
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #18772 üzenetére
Amúgy vicces, hogy az eurót meg a dollárt teljesen 1 az 1 be számolja, szóval a 4 dolláros kuponnál fogta és lett a 9.99 eurós haviból 5.99
Valaki nemrég bedobta itt a Phoneix Point nevű játékot, most néztem arra is adnak egy 33% os kupont.Ja és ne felejtsük el hogy jár hozzá a Ghost Song nevű játék is + ban amit külön kell letölteni. -
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #18770 üzenetére
Működik
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #18768 üzenetére
"Single use coupon. Coupon redeemable for $4 off Humble Choice in a single purchase in the Humble Store. This coupon may not be combined with other identical coupons in the same transaction, and may not be combined with other Humble Bundle coupons. Coupon must be redeemed at time of checkout by following the directions provided for coupon redemption. Coupon has no cash value. Void where prohibited or restricted by law. Coupon may not be reproduced, copied, purchased, traded or sold. Unauthorized transfer of coupon and internet distribution strictly prohibited."
Elvileg ennek meg kell maradnia ha váltok classicról monthlyra ... Utolsó kérdés: Pasuolni ugyanúgy lehet a monthlyt vagyis a 10€ t is ugye ?
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #18765 üzenetére
nem, úgy terveztem hogy nyomok egy pasuet, és arra megadja a 4$ kupont ( meg is adná) és utána váltok plant.Akkor még mindig nem tudom hogy lehet -e ilyet, mármint megmarad-e utána a kupon
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #18763 üzenetére
Hát pause esetén kapnék kupont
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #18760 üzenetére
Tényleg? Az nem semmi köszi, akkor bevállalom. És a 10€ plant is lehet pasuolni ugyanúgy?
-
TheNewDawn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #18755 üzenetére
Jah csak a 4$ os gyanús mivel hogyan vonná le a 4$ t a 10€ ból
Aiko elkelt közben viszont Hell Let Loose vihető meg igazából ha vmi nagyon kell valakinek akkor más is kivéve a Kingdom of Amaleurt.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
K1LLMy53Lf #18751 üzenetére
Jah nekem is ottvan a kuponok között, csak tényleg félek tőle, hogy váltás után elveszik, ami simán megtörténhet.
-
TheNewDawn
addikt
Rendben, please dobj egy DM et hogy megbeszéljük hogy mennyiért
Ja és akinek van már tapasztalata arról hogy átálltak a 12$ ról a 10€ os havira, akkor ha megteszem, ugye marad utána a pause lehetőség, és a 4$ os kupont nem veszi el? Vagy átszámitja euróra vagy hogyan van ?
-
TheNewDawn
addikt
Ahogy jeleztem is, egy Kingdom of Amaleurra instant biztosan vevő lennék és ártól függően esetleg egy Eldest Soulra is .
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #18732 üzenetére
Kingdom of Amaleurt bevallalom
-
TheNewDawn
addikt
válasz
sto1911 #18640 üzenetére
Első kört megjátszottam, mondom nyomok egy pasue monthot hátha mégis bead valami kedvezményt, hát nem
Valszeg várok akkor egy kicsit ha tényleg nem annyira sürgős, viszont ha maradni fog a 12$/hónap ár, akkor sajnos csak valszeg 4 ért fogom tudni adni a Deathloopot 3 helyett előreláthatólag
Ha adott volna 2$ kedvezményt is akár, vagy át tudnék térni a 10€ s ra még mindig, akkor nyilván odadnám 3 ért is.
A többit akkor majd DM ben pár nap vagy max 1 hét múlva. Amúgy részemről ilyen csomagokat vártam, emlékszem tavaly mennyit könyörögtem hogy basszuskulcs legalább 1 húzócím legyen benne, ha már monthly...és ehhez képest tavaly kb 10/12 X ilyen 15 eurós indie csoda volt a húzócím
Ehhez képest most van benne 3 is, legalábbis szerintem a Dark Pictures Anhology a Deathloop és a Disciples Liberation is simán elmegy annak, ezek mind 1-2 éves gamek, és egész népszerűek meg drágák is. És idén már hálistennek nem az első hónap hogy több húzócím van, és 1 meg mindig volt talán kb 2 hónap kivételével.
Szóval ja, picit szar hogy így hogy ritkán pauseolok 12$ t kell adnom a packért valszeg, de esküszöm 10* szívesebben adok nekik ennyit is, ha értelmes dolgot kapok érte, mint tavaly amikor boldog boldogtalannak adta 6$ ért is a havit, csak éppen semmi értéket cserébe
P:S tényleg az a vicces, hogy most még az ilyen kb 5. számú játék,a Monster Train is rohadt jó, főleg aki szereti ezt a stílust, ráadásul Humble től szokatlan módon teljes verziót adnak, DLC vel együtt, ami meg szintén nem rossz önmagában. Tényleg tavaly örültem volna sokszor egy ilyennek mint húzócím....
Mondjuk az a része viszont elég szívás hogy tavaly 290 körül ment a dollár 430 helyett -
TheNewDawn
addikt
válasz
sto1911 #18612 üzenetére
Rendben, csak gondolkozom behúzzam-e instant, mivel előző havit 12$ ért vittem ami kicsit húzós volt, és most se ad emiatt semmi kedvezményt, szóval lehet kicsit kivárok amig dob mailbe egy ajánlatot hogy vihetem 8 ért vagy hasonló
Végén biztosan be fogom húzni, csak annyira nem sürgős ez most hogy mindenképpen az első napon. -
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #18610 üzenetére
Na a Deathloop az első game, ami érdekelne, de az ősöreg RX 580 ammal lerohadna gép tőle, szóval vihető lesz az tuti
-
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #18549 üzenetére
Jó lenne ez. HA a POE 2 Definitive Edition ( teljes verzió) lenne, nem pedig sima, mivel már a teljes is volt többször 10€ alatt a sima meg 6 körül. Így szerintem nem sok értelme van
-
TheNewDawn
addikt
Nem ad mindig, csak akkor, ha előtte hónapokig ténylegesen pauseoltad. Előző havira pl nekem adott 4$ t, mert kb 4 hónapon át pauseolva volt. De mostaninál hiába nyomtam a pausera, nem adott semmit, mert megvettem előző havit.
És a következő hónapra se adná, mert behúztam ezt a hónapot is.Ha kihagysz 1 hónapot, akkor ad 2$ t, ha többet akkor meg 4 et.
-
TheNewDawn
addikt
-
TheNewDawn
addikt
Amúgy ugye néha imádunk füstölögni ( jómagam is) hogy régen mennyivel jobb bundlek voltak meg minden, de ismételten meg kell állapitsam, hogy idén a choiceok minősége is az előző 2 évhez képest ( persze akkor is volt 1-2 jó meg idén is pár nagyon szar) meredeken emelkedett, nem is beszélve a sima bundlekról. Azért idén már lassan számolni se tudom, hányadik olyan van ami....hát finoman szólva is méltó a régi 7-8 évesekhez. Tudom, sokunknak fel se tűnik, mert pl nyilván akit érdekel, annak a legújabb 2k bundleból is megvan minden ( valszeg 2-300 eurót ki is pengettünk érte
)
De azért ha belegondolok hogy vazze MINDHÁROM XCOM játék FULL Verzió, Borderlands 3 majdnem teljes verzió, Bioshock Collection TeLJeS verzió megint csak mindhárom játék, Mafia Definitive Edition, Civ 6 stb...azért le a kalappal. Vagy nemrég volt ugye a Capcom Bundle, az is brutál volt ha emlékeztek rá, és idén még volt vagy minimum 2 hasonló, nem is beszélve a szintén divatos Paradox meg stratégiai játékokról, ahol meg az Indiegala csinált olyan nemréghogy kb összes játék összes DLC vel együtt jött,10dollárért, előtte meg ezeknek az akciós HL ára összeadva volt kb 150.
De tényleg Choiceból is szerintem a mostani meg előző hónap is elég pöpec, és idén volt már Mass Effect Legendary Editionös hónap is stb
( tudom utána Amazon Primeba is volt de akkor is
) Ráadásul ugye abba is volt már Mafia Definitive Edition meg Iron Harvest és hasonló jóságok is.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #18478 üzenetére
Tény, bár mondjuk nem a teljes hanem csak a sima verzió,mondjuk nem tudom mennyit ad hozzá a pár DLC.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
bepken #18421 üzenetére
Azért a Hot Wheels unleashed sem rossz
A Plague Tale meg főleg nem, az más kérdés hogy ugye volt ingyen, és azon kevés cím közé tartozik ami annyira érdekelt engem pl, hogy instant leszedtem tavaly Epicről és iziben ki is játszottam , sajnos az ingyenesek 90% a csak porosodik a könyvtárban
Az más kérdés hogy a Steammel is így vagyok, pedig azok nem is voltak ugye ingyenesek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest