- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
Humble Choice Membership Management | Humble Bundle
Asszem pauzálom, hátha lekuponozzák 6-8€ra -
l.skywalker
titán
válasz
Anonymusxx #18385 üzenetére
6 nap 9 óra 2 perc múlva
Humble Choice - July 2022 (gg.deals) -
l.skywalker
titán
LEGO at the Movies Bundle (Humble)
-
l.skywalker
titán
válasz
s7evcsenko #18197 üzenetére
Ha legközeleb kapok, szólok.
-
l.skywalker
titán
válasz
s7evcsenko #18193 üzenetére
Nekem is van másik fiókom, arra adott kupont de azzal nem szeretnék vesződni
-
l.skywalker
titán
válasz
s7evcsenko #18189 üzenetére
Nekem a másik fiókra ad. De arra nem kell 😁
-
l.skywalker
titán
válasz
s7evcsenko #18186 üzenetére
Nektek mire adta a 6$ kupont? Pause után vagy komplett le volt mondva? Nekem nem akarja adni.
-
l.skywalker
titán
Siege Survival érdekel ha bont valaki
-
l.skywalker
titán
Jurassic World Evolution a Humblin [link]
Az alapjáték 1€ -
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #17948 üzenetére
Pause-nál felajánlott 1,8€ kedvezményt, ezzel már lekenyereztek
-
l.skywalker
titán
válasz
atiwrc2022 #17902 üzenetére
Segítettünk: Ne utalj vadidegeneknek előre soha pénzt.
-
l.skywalker
titán
válasz
atiwrc2022 #17893 üzenetére
Szóval te nem bízol egy pénzügyi rendszerben, de vadidegeneknek előre utalod a pénzed? Ne már! A PayPal pont ezért van, hogy ne csinálj ilyet.
-
l.skywalker
titán
Note: Projects in this bundle are hidden in your library by default untill you first access them in order to avoid flooding your library. You can return to this page at any time to access any projects you wish to show in your library.
Nem kell hozzáadni, mert a vásárlást visszaigazoló link-ről mindig letölthetőek lesznek, csa a Library-be kerülnek bele akkor, ha egyszer letöltjük.
-
l.skywalker
titán
Bundle for Ukraine - 991 játék 10$-ért.
Húzócímek: Celeste, Wandersong, Baba Is You, Hidden Folks, Super Hexagon, Minit, ZeroRanger, CrossCode, TowerFall Ascensions, SUPERHOT, They Bleed Pixels, 2064, Skatebird, Towerfall Ascension, A Short Hike, Angry Video Game Nerd I&II Deluxe
-
l.skywalker
titán
1-2 jó deal volt az utolsó egy évben, amióta Choice előfizető vagyok. De igazából ez majdnem ugyanaz, mint a GMG-n a Silver/Gold tagsággal járó kedvezmények ill. Xbox Game Pass Ultimate-el járó 20% vásárlási kedvezmény. Ha van olyan játék, amit day1 meg akarok venni, akkor jön jól egy ilyen akció, de a jelen piaci kínálatot nem zavarja össze.
-
l.skywalker
titán
Build your own Square Enix Bundle | Fanatical | ~3.682 HUF / 5 játék
-
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #17355 üzenetére
Én gondolkozom rajta, hogy izlandi MS Store-ban megveszem csak a DLC-t. Az úgy csak 1600.
-
l.skywalker
titán
A hörcsög boldog. 12/12 nem volt még meg
-
l.skywalker
titán
Én tudom ezzel különc vagyok, de nekem 1 havi Prime Video szolgáltatás (amiben itthon van a Prime Gaming és a havi 1 db Twitch Prime sub) január óta 890 forint, előtte pedig 1890 forint volt. És forint, nem pedig euró vagy akármi.
Én ezen az oldalon fizettem elő rá:
Üdvözli Önt a Prime Video -
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #17245 üzenetére
Nem pont:
Celebrating 80 Years of Batman with Free Games! (epicgames.com)Lego Batman Trilogy
• LEGO® Batman™: The Videogame
• LEGO® Batman™ 2: DC Super Heroes
• LEGO® Batman™ 3: Beyond GothamBatman Arkham Collection
• Batman: Arkham Asylum
• Batman: Arkham City
• Batman: Arkham Knight -
l.skywalker
titán
The WB Batman Collection (pay what you want and help charity) (humblebundle.com)
Bakker ez az egyetlen csomag, ami anno kimaradt nekem az Epic ingyenes felhozatalából.
-
l.skywalker
titán
Nálam egy Heavy Rain és egy Beyond Two Souls van felesleges. Akit érdekel PM-ben megbeszéljük.
-
l.skywalker
titán
Choice előfizetőknek 20% kedvezménnyel rendelhető elő HB-n az Elden Ring Steam-es változat:
Buy ELDEN RING from the Humble Store (humblebundle.com) 47,99€ -
l.skywalker
titán
-
l.skywalker
titán
-
l.skywalker
titán
válasz
FunPro #17102 üzenetére
Nem tudom, nekem január óta 899 forint a Prime, előtte 1890 volt. Szóval inkább lefelé fut
A Control-ból pedig Choice-ban a sima volt, nem az Ultimate. DA megvan konzolra, de én szeretek birtokolni, a Game Pass/EA Play típusú könyvtárakat demózásra használom 90%-ban (mert szinte ingyen van előfizetésem). A TR nem volt meg, de én nem vagyok régóta előfizető.
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #17100 üzenetére
De a bennem élő hörcsög boldog. Az e-havi choice-ból még egy sem volt meg
-
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #17099 üzenetére
Igen, ez a bajom, hogy kábé a Choice minden szempontból a legalja. A GamePass-t nem keverném ide, mert annak a Trove a versenytársa, de a többi olyan előfizetéses rendszer, ahol megtarthatod a játékokat mind rendelkeznek legalább egy húzócímmel és nekem csak ez hiányzik. Az az egy darab cím, amitől nem érdekel a többi. És pár hónapja is még volt ilyen, de hirtelen elfogyott. Nincs húzócím és egyre kevesebb a nem húzócím.
-
l.skywalker
titán
Én azt mondom, 6$-t megér ez a csomag is, de elfogytak a húzócímek. Nem összehasonlítható azért teljesen, de az Amazon Prime nekem 890HUF egy hónapra és eben a hónapban Control Ultimate, Dragon Age: Inquisition és Rise of the Tomb Raider fullos játékok vannak benne + 6 kisebb cím. Fele áron van mint a Choice akciósan és 3 húzócím. Tudom, egyik sem Steam-es, de nekem ez nem számít.
-
l.skywalker
titán
Ha valakinek nem lett volna eddig erről infó, nekem most jött:
Visszamenőleg is be lehet húzni azokból a Choice-okból a kimaradt címeket, amelyeknél még csak 9-et lehetett választani 12 helyett.
Itt tudjátok csekkolni: Keys & Entitlements és pipáljátok be, hogy: Hide redeemed keys & entitlements
-
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #16957 üzenetére
Mondjuk én nem tudom ez pontosan hogy van, de ha a te logikád szerint nézzük, akkor hamarabb fog csődbe menni a HB minthogy 12-ért adjanak komolyabb csomagot
Az üzlet az üzlet. Azért akcióznak és azért van szoaré kínálat, mert egyre kevesebb az előfizető és nem tudnak minőségi játékokat behúzni, mert az meg sokba kerül. -
l.skywalker
titán
válasz
Ferke[HUN] #16945 üzenetére
Nekem ennyit megér, lévén nem classic, hanem normál előfizető vagyok, így 18$ helyett csak 6$ három hónapig. De én digitális hörcsög vagyok, nekem a minőség után az számít, hogy mi az ami még nincs meg
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #16939 üzenetére
-
l.skywalker
titán
Majd az Epic! Az új MS Store-ba (asszem ami Win11-el jön) már integrálva lesz az Epic Store is. Nagyon nyomják ezt:
-
l.skywalker
titán
Kaptam 6$-os Choice kupont. Beváltottam az aktuálisra, most újra aktív az előfizetésem. Van valami bevált recept, hogy miként lehet újra kuponhoz jutni? Pause vagy Cancel? Persze ha a következőben valami olyan cím lesz kifizetem én a 18€-t is, csak nem nagyon érzem, hogy így lenne
-
l.skywalker
titán
Prime októberi előfizetés mellé ezeket a teljes címeket pletykálják:
• Star Wars Squadrons (Origin)
• Ghostrunner (GOG)
• Alien: Isolation (Epic)
• Song of Horror
• Red Wings: Aces of the Sky
• Blue Fire
• Secret Files 3
• Whiskey & Zombies: The Great Southern Zombie Escape
• Tiny Robots Recharged -
l.skywalker
titán
A szürke kulcs is vicces. Volt egy időszak, hogy 7 napos (nem trial) GPU kódokat lehetett venni 1€ alatt, az egyik Xbox-os oldalnak volt promóciós kódja, akkor konkrétan 0,77€-ért lehetett beszerezni fix áron és be lehetett váltani bármennyit. Ezzel egy év olyan 14-15ezerre jött ki, de ez ugye meglévő előfizetőknek volt megfelelő ajánlat, akik nem tudták ellőni a Gold/300Ft-os kombót, mert épp aktív előfizetésük volt. 52 db kódot egy évért semmi kedvem nem lett volna beváltani
-
l.skywalker
titán
válasz
tisztelturam #16825 üzenetére
Home-olás esetén a passzív partner nem tudja használni a PC-s előfizetéseket valamint a Perk-eket. Illetve ha családban van több gép, akkor rögtön kiesik a Home-olás mint ár felezési opció. Én sem fogom elkérni a gyerekektől az előfizetési díj felét, ergo ez nem általánosan alkalmazható dolog.
Ha meg már belementünk, ha van konzolod és home társad, akkor a konzolon offline csak a home társad játékaival tudsz játszani ill. ha jönnek játékokhoz béta, trial verzió, azokat csak az egyik partner tudja elindítani ill. egyes játékok esetében a DLC-k nem Home-olhatóak.
Jó dolog ez a Home, de azért évi 15ezer forint esetében én már nem verem magam érte annyira.
-
l.skywalker
titán
válasz
tisztelturam #16819 üzenetére
Azért nem havi párszázért, mert a legjobb esetben is mondjuk 1050/hó de csak akkor ha valakinek él még a 300 forintos ajánlat. Egyébként a jelen opciók közül a legjobb ajánlat ha valaki itt a HA-n vesz Live Gold-ot a lehető leghosszabb időre és arra ráaktivál egy GPU ajánlatot ami lehet a 300-as, van akinek a 7 napos trial-al is ment ill. ha ezek nincsenek, akkor egy havi GPU-t még rá kell aktiválni. Én 3 évet vettem Live Gold-ból és azt konvertáltam át GPU-ra, így most ezek vannak PC-re és konzolra:
• Xbox Live Gold (konzolon ez kell a multihoz)
• Xbox Game Pass for Console
• EA Play Console
• Xbox Game Pass for PC
• EA Play PC
• xCloud
• GPU Perks (ez kb. ugyanaz mint ami a Twitch Prime-ban van, ilyen IAP cuccok) -
l.skywalker
titán
válasz
Anonymusxx #16579 üzenetére
3-án este hétkor van váltás.
-
l.skywalker
titán
válasz
SenorGrande #16500 üzenetére
FANATICAL18 csak teljes árú játékra vonatkozik
-
l.skywalker
titán
Megvettem én is a havi Choice-t. Szerintem ez egy egész jó ajánlat.
A Metro Exodus már viszont megvolt, ha valakit érdekel PM-ben írjon rám és megbeszéljük.
-
l.skywalker
titán
válasz
hellboy4591 #16296 üzenetére
Nálam megeszi a hörcsög 🐹
Viccet félretéve, elég sok lehetőség van. Itt ebben a topikban is szoktak gazdát cserélni, de Steam-en is van lehetőség ilyen csomag nyitó topikokat létrehozni. Én nem vagyok teljesen tapasztalt ebben a 🐹 miatt (én hörcsög üzemmódban mindent megtartok), de a többiek fognak tudni ötletet adni.
-
l.skywalker
titán
válasz
hellboy4591 #16291 üzenetére
Úgy átvinni a következő hónapra nem tudod, hogy jövő hónapban minden fizetés nélkül lesz 8 nyitási lehetőséged. Az aktuális hónaphoz bármikor visszatérhetsz és kinyithatod a maradék 8-at.
-
l.skywalker
titán
válasz
Anonymusxx #16273 üzenetére
A linket szúrd be rendesen pls.: [link]
-
l.skywalker
titán
válasz
shaddy1027 #16167 üzenetére
Igen megkaptam én is. Lehet, hogy jövő hónap elején befizetek mégis erre a hónapra
-
l.skywalker
titán
Megint kaptama Humble-tól 12$-os Choice ajánlatot. Jelenleg Unsubscribed a státuszom, gondoltam megnézem be tudom-e húzni (habár azt írja, New Customers only).
Ha rányomok nem történik semmi, csak bedob a Choice főoldalára, ahol ha megújítom az előfizetésem, ugyanúgy az eredeti áron adja.
Én csinálok rosszul valamit vagy ez tényleg ennyi?
-
l.skywalker
titán
Sziasztok. Pár hónapja szüneteltetve van a Choice-om. Folyamatosan kapom az ajánlatokat, hogy ha most fizetek elő, milyen olcsóbb díjat kaphatok, de csak új előfizetőknek szól. Ha most végleg lemondom mennyi idő alatt használható fel egy ilyen 12$/10$-os promóciós ajánlat ugyanazon a fiókon, ha egyáltalán felhasználható?
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #16017 üzenetére
Havi Choice-ból maradt még nekem elvihetően pár játék:
• WWE 2K Battlegrounds
• Peaky Blinders: Mastermind
• Cyber Hook -
l.skywalker
titán
Havi Choice-ból maradt még nekem elvihetően pár játék:
• Control
• WWE 2K Battlegrounds
• Hotshot Racing
• Peaky Blinders: Mastermind
• Cyber HookPrivátban keressen akit érdekel.
-
l.skywalker
titán
válasz
K1LLMy53Lf #15805 üzenetére
Én eddig 1x pauzáltam és semmit nem adott, habár én hörcsög vagyok, nem feltétlen a minőség, hanem a "mi nincs még meg" motivál gyakran
-
l.skywalker
titán
eami: És ha én lemondom most az előfizetésemet, akkor vajon felajánlja ennyiért ugyanarra a fiókra?
-
l.skywalker
titán
válasz
K1LLMy53Lf #15707 üzenetére
Köszi. Sejthettem volna.
-
l.skywalker
titán
válasz
K1LLMy53Lf #15701 üzenetére
De nekem ez nem tiszta. Végigcsináltam a regisztrációt és a végén rám akarja tukmálni a Pro csomagot. Ezt nem lehet skippelni?
-
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #15526 üzenetére
Én behúztam a Darksiders 3-at és mellé a 2 DLC-t. Ez kijött ~3ezerből.
-
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #15523 üzenetére
Ja ebben a percben néztem én is
[link] -
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #15439 üzenetére
Nálam volt a legjobb. Akciós csomagot kaptam 1 évre (10€) és mint utólag kiderült azt nem szabad pauzálni. Én ezt akkor még nem tudtam, később egy egyedi kuponnal adták vissza, azzal az üzenettel, hogy NINCS PAUSE.
Így most kábé vagy lemondom az egészet ha elég volt a minőség, vagy mindig lenyelem bízva abban, hogy valami jó is lesz benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Crucial 240GB SSD eladó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest