-
Mobilarena
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
borisz1994 #10886 üzenetére
Nem kell feltételezésekbe bocsátkozni, ha le van írva, hogy működik a Resonant Clock Mesh.
-
dezz
nagyúr
válasz
Bizonyára van valamekkora mértékű tűrés a rezonanciafrekvenciában. Vagy lehet, hogy van néhány az órajelutakra opcionálisan ráköthető kapacitás. Valami megoldásuk biztos van, hiszen a procik gyárilag sem csak egy adott frekin működnek (energiatakarékos mód - normál órajel, all-cores-on turbó órajel, one-core-only turbó órajel)...
(#10893) joysefke: Nem egyszerű, mert a Trinityben nincs L3, ami néha sokat számíthat, máskor meg szinte semmit. Ha picit visszaolvasol, volt itt egy teszt, amiben -21%-tól +13%-ig terjedt a skála. Valószínűsíthetően a -21% a L3 kontójára írható, szóval a Visheránál nem nagyon lesz negatív eredmény és esetleg a pozitív is nagyobb lehet adott esetben.
Egyébként ha az AGLU-k immár rászolgálnak a nevükre, az sokat számíthat. Ezen kívül sok hibát is javíthattak. (Bár inkább a V3-nál várható nagyobb változás.)
Valószínűsíthetően az órajeleket is feljebb tudják tornászni (mármint értelmes fogyasztás mellett).
A dual channel vs. quad channelt hogy érted?
-
JColee
őstag
válasz
borisz1994 #10891 üzenetére
Elég bulvár ez a cikk, ne ez alapján ítélj szerintem.
-
JColee
őstag
válasz
borisz1994 #10888 üzenetére
Fel szokták szorozni az órajelet. Most is ez van, gondolom a továbbiakban is az lesz.
-
Oliverda
titán
válasz
borisz1994 #10888 üzenetére
Ebbe a részbe még egyelőre nem mélyedtem bele, de én biztos vagyok benne, hogy kitaláltak erre valami megoldást. Esetleg a magórajellel párhuzamosan változnak a további frekvenciák is.
-
Oliverda
titán
válasz
Pontosan miért ne szeretné a tuningot?
-
atti_2010
nagyúr
válasz
borisz1994 #10811 üzenetére
Semmi gond, amelyek M-el végződnek mobil cuccok az asztaliról még nem tudunk semmit pedig páran nagyon várjuk.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
borisz1994 #10809 üzenetére
Mobil cuccot nem szoktunk asztalival összehasonlítani de ezt álltálában mindenki tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest