- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
válasz
mazsi70 #6779 üzenetére
Némely Intel procinak gondja van a 40-es szériás nVidia kártyákkal (is) - és drivereikkel. Instabillá válik a proci, és az okozhat lassulást/memória problémákat. Már dolgozik az Intel rajta.
Én AMD Ryzen 9 5900x + 4070 Super párossal nem tapasztaltam ilyen problémát (W11, 32GB RAM). -
general
addikt
válasz
mazsi70 #5022 üzenetére
nagyon erős kérdés, de ugye nem csak ráteszed a zászlót (X), hanem ctrl+a vagy egyéb módon ki is jelölöd őket ugye? mert ha csak egy van kijelölve (nem megjelölve!!), akkor csak egyet fog törölni. bocs, ha láma kérdés, de másra nem tudok gondolni, nálam ez sosem volt probléma, én is így pucolok.
-
copass
veterán
-
general
addikt
válasz
mazsi70 #4918 üzenetére
Mert szar az egész. Szokás szerint elsietve kiadtak valami fost. Szerintem egyértelműen szarabb, lassabb, tele van hibával. Nem tudom, mire verik a melluket, meg a sok pozitív reviewt sem értem. Szánalmas. A PS ugyanez. Nem tudom használni, mert a Healing Brush úgy laggol, hogy használhatatlan. Még jó, hogy az előző verziót megtartottam.
-
*Ropi*
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest