Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pufi
tag
Sziasztok!
Alaplap csere után, kénytelen voltam újratelepíteni a rendszeremet, melyen mindig, minden program, adatbázis, elérési út azonos, immáron sok-sok éve. Semmi nem változott az előző konfighoz képest, csak az alaplap (nf2 ez is, iletve a régi is az volt, csak elromlott, tehát nem hw-es a gond). Szóval a probléma. Apache felmegy, php felmegy, mysql felmegy, config, EXECUTE és a START SERVICE-nél gondolkodik egy keveset, aztán azt mondja, hogy ERROR:0 és a szolgáltatást nem indítja el. Kézzel sem tudom útjára indítani a service-t, mert egy teljesen értelmetlen windows-os hibaüzenettel (miszerint nem indítható el...) Uninstall, reinstall, ugyanez. Más verziójú MySql letölt, feltelepít, a helyzet változatlan. Ha valaki tud valami okosat, kérem segítsen, mert (természetesen mikor máskor...) határidős munkám van, amit e nélkül nehéz lesz befejeznem.
Egyébként már elég sok alkalommal telepítettem a rendszeremre az Apache/PhP/MySql programokat, de most kifogott rajtam.
Köszönöm:
Pufi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Linux kezdőknek
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest