- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
Új hozzászólás Aktív témák
-
pufi
tag
A probléma megoldva!
Már nem nagyon volt más ötletem, így hát manuálisan töröltem minden registry bejegyzést, ami a mysql-re vonatkozott illetve a már elég rég óta használt ibdata1 file-t. Hogy melyik volt a sikeres művelet azt nem tudom, de a lényeg, hogy az 5-ös MySql már gond nélkül felment és elindult. Az eddigi rendszertelepítéseim során minden esetben a most törölt könyvtárat ill. innodb file-t adtam meg, eddi gsemmi gond nem volt. Talán megsérült nemtom. a Lényeg hogy most ha belehúzok akkor még elkészülök a munkámmal.
Mindent kösz -
pufi
tag
találtam 1-1 ilyen bejegyzést is:
Default storage engine (InnoDB) is not available
Do you already have another mysqld server running on port: 3306 ? -
pufi
tag
válasz
paramparya #261 üzenetére
cmd-ből futtatva a mysqld.exe lefut (legalábbis kis idő után visszkapom a kurzort üzenet nélkül) a mysql.exe viszont visszatér az ERROR 2003 : Cant connect to MySql server on Localhost (10061)
-
pufi
tag
Több tucat bejegyzés az event log-ban:
1: Aborting
2: Can't init databases
ez a két üzenet ismétlődik. a 2. üzenetet kicsit sem értem. Telepítéskor akár a már meglévő helyet adom meg az adatbázisoknak, akár a default marad, az execute-nál megáll azzal, hogy Error:0
Szóval egyelőre KO -
pufi
tag
válasz
paramparya #259 üzenetére
semmi. egy tized mp-re felugrik a dos ablak, valami error feliratot még látni vélek, oszt el is tűnik
-
pufi
tag
Sziasztok!
Alaplap csere után, kénytelen voltam újratelepíteni a rendszeremet, melyen mindig, minden program, adatbázis, elérési út azonos, immáron sok-sok éve. Semmi nem változott az előző konfighoz képest, csak az alaplap (nf2 ez is, iletve a régi is az volt, csak elromlott, tehát nem hw-es a gond). Szóval a probléma. Apache felmegy, php felmegy, mysql felmegy, config, EXECUTE és a START SERVICE-nél gondolkodik egy keveset, aztán azt mondja, hogy ERROR:0 és a szolgáltatást nem indítja el. Kézzel sem tudom útjára indítani a service-t, mert egy teljesen értelmetlen windows-os hibaüzenettel (miszerint nem indítható el...) Uninstall, reinstall, ugyanez. Más verziójú MySql letölt, feltelepít, a helyzet változatlan. Ha valaki tud valami okosat, kérem segítsen, mert (természetesen mikor máskor...) határidős munkám van, amit e nélkül nehéz lesz befejeznem.
Egyébként már elég sok alkalommal telepítettem a rendszeremre az Apache/PhP/MySql programokat, de most kifogott rajtam.
Köszönöm:
Pufi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Medence topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest