Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A múltkor konkrétan pl. azért volt rossz, mert te 1-2 funkciót nem találtál meg benne elsőre.
Most azért rossz, mert egy másik alkalmazás feature-e nincs beleépítve.
Továbbá megjegyzem, nem veszem komolyan a dolgot, semmi okom védeni a workbench-et, pláne nem zaklat fel, hogy hányan használják vagy nem használják.
Átjött, hogy szándékos túlzás, szarkazmus az ostoba szar kifejezés, ezért használtam idézetként.Minden esetre "trollozás"om megint csak idézet arra vonatkozik, hogy milyen racionális észérveket szoktál felsorolni.
De még mindig azt tudom, mondani, teljesen komolyan, sértődöttség, trollkodás nélkül (nem egy nyakatekert logika): hogy ha nem jó neked, akkor ne használd.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- Garmin Instinct 3 50mm Solar narancssárga
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/16 GB/256 NVMe /14" FULL HD gyári garanciás magyar laptop eladó
- VELBON Ultra Stick Super 8 - 8 szekciós ultrakönnyű monopod
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest