- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PazsitZ #1026 üzenetére
Köszönöm a tanácsot, nem is használom.
Ami miatt most előkaptam, hogy hirtelen kíváncsi voltam valamire, és ha már telepítve van, megnéztem, van-e benne ilyen lehetőség, mert jobb' szeretnék faszányos asztali klienst használni, mint a böngészőben használható phpMyAdmint.
Egyébként a programra ajánlottam alternatívát is, ami szerintem tényleg fasza, nem csak a levegőbe hőbörögtem, a dbForge Studio for MySQL-t, csak azzal az a gáz, hogy fizetős."A múltkor konkrétan pl. azért volt rossz, mert te 1-2 funkciót nem találtál meg benne elsőre."
Ilyen mikor volt?
Szerintem erre gondolsz: [link]. Megmutatod nekem, hogy hol írtad le ezekre a megoldást, hogy hol találhatók meg a felületen? Segítek: sehol.Ha megírod, hogy ezek hol találhatók meg, és kiderül, hogy csak az én figyelmemet kerülték el, akkor azt mondom, sorry, én voltam a figyelmetlen, addig viszont ezek továbbra is nyitott kérdések, tények. Szóval?
Új hozzászólás Aktív témák
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Google Pixel topik
- Star Trek
- NVIDIA® driverek topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest