- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PazsitZ #1021 üzenetére
Csak úgy sugárzik belőled a jóindulat, úgy általában, mindig megjelensz, ha valakit lehet cseszegetni.
De mondjuk engem speciel ez nem visel meg különösebben, szívesen reagálok a szándékosan rosszindulatú hozzászólásodra.
Biztos te is művelsz olyan dolgokat, amik meg nekem lennének furcsák.
Hogyhogy miért próbálom használni? Elég hülye kérdés, de válaszolok rá: egyrészt azért, mert ingyenes termék attól a cégtől, aki fejleszti a MySQL-t (komolyan magyarázzam tovább?jó, a kedvedért), és kíváncsi vagyok rá, másrészt azért, mert itt a topicban ketten javasolták, hogy adjak neki még egy esélyt, mert rendkívül fejlett, nagytudású, sokat fejlesztettek rajta az elmúlt időkben, blabla. Ezekre reagáltam, vissza is kérdeztem, hogy konkrétan milyen fejlesztésekre gondoltak, mert én nem vettem észre azt az óriási fejlődést rajta. De te sem mondtál egy nyomorult szempontot sem, csak azért jöttél ide, hogy trollkodj egyet, jó szórakozást kívánok hozzá.
Az "ostoba szar" megfogalmazás meg szándékosan volt eltúlozva, örülök, hogy belőled legalább sikerült kiváltanom azt az érzést, hogy nem direkt szarkasztikusnak és cinikusnak veszed, hanem még személyes sértésnek is veszed szinte, és véresen komolyan kezeled az ügyet, kapsz tapsikolós smiley-t is cserébe:
"Sőt, miért nem írsz jobbat?"
Azért nem vártam, hogy ilyen reakciót pont tőled fogok olvasni, ennél egy csöppet intelligensebbeket szoktál írni. Bocs, ha többet feltételezek, mint kéne.(Na, nehogy ezen is megsértődj.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest