- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Permet Elek
senior tag
válasz
5zilárd #1811 üzenetére
???. Megnyomom a gombot a tetején és kész. Kikapcsol a képernyő. Csak nem magától. (1gombnyomásra már nem vagyok lusta). Utána megnyomom és visszajön. Csak nem döglik le alvóba. Ami nálam nem jelent gondot. Mert mint említettem. Míg használom párszor van letéve. Amúgy kikapcs. Itthon az asztali gép. Nem itthon a zsebemben a telefon. A tabot, max játékra, filmnézésre. Esetleg ha olyan helyen vagyok, netezésre használom.
Gadmei E8HD-1.5G , root. És most alvó nuku nélkül. De így már végre 100%-ban meg vagyok elégedve vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest