- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
krokk
senior tag
válasz
Fritz Teufel #1931 üzenetére
Elvileg ciprusiak... az oldaluk is ezt írja, meg valamelyik cikkben is ezt olvastam. Bár lehet, hogy ennek ellenére csehek
Tudom még mindig off, de azért annyit még írnék, hogy én se játszani akarok rajta, netezésre lenne főleg. De valahogy még mindig inkább a play és nem az ips panel miatt. Illetve még gondolkozom a wayteq xtab 70dc-n. Igazából lehet netezésre az is ugyanilyen jó lenne. Még alszok rá egyet kettőt
Na visszaadom a szót a MyAudio Tablet 8 808DCC -nek -
krokk
senior tag
válasz
waterphone #1912 üzenetére
ez engem is érdekel.
mert megnéztem és szép szép de nekem még mindig a concorde play jön be inkább... -
krokk
senior tag
válasz
Fritz Teufel #1886 üzenetére
Én még pont vettem volna tőlük aztán eltűnt a listáról...
Szomorúan olvasom amiket te is meg többiek is írtak korábban a sok wifi problémáról.
Most ott vagyok, hogy Concorde tab Play lesz ha már kapható lesz valamikor. (Tegnap volt alkalmam élőben kipróbálni, bár a wifire nem kérdeztem rá milyen távolt volt, de minden nagyon frankó rajta)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad 10.generáció
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest