Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz
MadTyson #2648 üzenetére
Még azt érdemes megpróbálni, hogy full feltöltött állapotban csinálsz egy újra telepítést. Előtte is meg utána is csinálni egy factory reset-et. (ugyan ott tudod, ahol a frissítést csinálod, csak vedd ki a kártyát mielőtt idítod a recovery módot!) Ez pár perc, ha nem jön be már viheted is vissza.
más:
A support ról vitázni meddő vita. Nekem a készülékkel nem volt komolyabb bajom, uh. nincs tapasztalatom, hogy a javítás hogy megy. E-mailben mindíg kézségesek voltak, többször kérdeztem én is a JB-t, de nem rajtuk múlik hanem a gyártón. Ha a gyártó nem ad ők sem tudnak adni.
Nekem jól megy ICS-el is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest