Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Befutott az Oppo Reno15 és Reno15 Pro
- Netfone
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsCsigusz
tag
Az, és ráadásul előjött egy kis gixer a szállítással kapcsolatban is, ezt is tisztázni akartam, pontosabban szállítási módot változtatni, írtam is emailt de még semmi választ nem kaptam pedig ezt beszéltük meg telefonon. Szóval nekem nem sok szerencsém van eddig a cég ügyfélszolgálatával

-
stefyY
őstag
( duplikál a bácsi. )
...elmentem a Mamuttba, megnyomkorásztam. ( rögtön háttérfolyamatok ki, 2d-s gyorsítás bekapcs, ilyenek.
) Elég jónak tűnik így 3 perc tapasztalattal, csak a kiállított példány egy helyen hibádzott...meg is kérdeztem az ottani srácot, hogy ezmiez?
A tablet belső tárhelye az 1 gb-t sem érte el, ez kissé érdekes...valaki vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Assetto Corsa Rally
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék fólia
- 7. Generációs Ipad
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Elég jónak tűnik így 3 perc tapasztalattal, csak a kiállított példány egy helyen hibádzott...meg is kérdeztem az ottani srácot, hogy ezmiez?
A tablet belső tárhelye az 1 gb-t sem érte el, ez kissé érdekes...valaki vélemény?