- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
válasz
this is life
üzenetére
Én magát a Romot nem tudtam leszedni.
-
Milkovszkij
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
VAlóban! Múltkor 1 hete próbálkoztam de nem volt elérhető... talán vmi rendszerhiba.
Amióta írtam telepítettem is gyönyörűen megy imádom ezt a gépet!
És nagyon jó a fórum is!!! Köszönöm
-
royalka
őstag
válasz
this is life
üzenetére
Ilyet máskor egy Hsz-be már..

-
üszök
őstag
válasz
this is life
üzenetére
Mre kell pontosan kattintani?
-
Miksz
tag
válasz
this is life
üzenetére
Eddig gyáriban nekem is ez jön be, wifi nálam jónak tűnik. A root most megy fel....
Ha fele annyi haxolást kibír mint a blade-em akkor már megérte az árát, tud valamit
Már hiányom volt romolásból...........
-
Miksz
tag
válasz
this is life
üzenetére
update succes
a billentyűzet kissé megváltozott hmm... kis ujjak előnyben 
-
válasz
this is life
üzenetére
Négy mag ellenére 8600 körül hoz antutun
-
Imike_80
aktív tag
válasz
this is life
üzenetére
Már jeleztem korábban, hogy szerintetek nem lehet esetleg, hogy a routerek titkosítása zavar be a dologba?
-
fgoo
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
Természetesen volt újraindítás, de semmi javulás, lehet, hogy holnap kipróbálom ezt a gadmeit. Van valami hátrány a myaudióshoz képest?
-
fgoo
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
Köszi, de mint feljebb is írtam, én voltam balfácán, a fájlrendszer csak olvashatóan volt a tc-ben beolvasva, azért nem tudtam a jogokat változtatni. Amúgy a 9.27-es "gyári" romon cseréltem, eddig nem veszek észre különösebb javulást.

-
fgoo
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
-
Fairplays
aktív tag
válasz
this is life
üzenetére
Köszönöm! Így már nekem is működik!
-
derrik
őstag
válasz
this is life
üzenetére
......igazad van.A törlés kimaradt!
Működő pedig található. Mert nekem is az van! 20923-as romnál az Operában nyitja meg a flasht, a gyári böngészőben pedig teljes kijelzőn. -
pedro21
tag
válasz
this is life
üzenetére
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life
üzenetére
A Flashplayer felment rá, de nem működik. Valami más megoldást kell keresni. Majd délután utánanézek a dolognak.
-
sony1962
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
igen!!! apn beállítás változtatva , ahogy kell.... 908 A TABON MŰKÖDIK
-
Nunder
őstag
válasz
this is life
üzenetére
Igen, a Gadmei van fenn rajta, a root-tal karöltve nem gyenge párost alkotnak. Én sokkal folyamatosabbnak érzem a működést, pláne, hogy az Apex a kinézeten is javított. Ma fogom belevetni magam a nyúzásba, kíváncsi leszek, hogy milyen eredménnyel.
Nekem már csak két dolog szúrja a szemem. Lehessen testre szabni a "tálcát" valamint az értesítési felületet. De leginkább az utóbbi, ugyanis a szétcsúszó ékezetes szöveg nagyon zavaró.
Rambovits: ROM cseréhez nem szükséges root, és elviekben nem is bukod a garanciát, hiszen az eddigi kettő mind a készülékre lett tervezve. A root csak egy szükséges rossz, amit előbb vagy utóbb de meglép az ember. Szerintem meg még az sem jelentene garivesztést.
-
pusihusi
addikt
válasz
this is life
üzenetére
" aksikimelo uzemmodban" Azt hol lehet beállítani? Köszi!
-
Nunder
őstag
válasz
this is life
üzenetére
A kártya egy 2GB-os Kingston Class 4-es kártya. A mappából ki vannak szedve a fájlok, semmi más nincs a kártyán, előtte még le is formáztam. A fájlkezelő látja a kártyát, valamint a meglévő fájlokat is tudom kezelni, ennek ellenére nem akaródzik neki mountolni. Majd még próbálkozok akkor, de nem nagyon van másik kártyám kéznél

-
Pompi
nagyúr
válasz
this is life
üzenetére
Nem égető, egyelőre elég ha a telefonomon van naptár, de ordas nagy hiba, nem is értem, hogy hogy tudták kihagyni, elég sok androidos teló megfordult már a kezeim között és egyiknél se hiányzott a naptár. Ez alap dolog google / android vonalon. Nekem a 4.0.4 annyira borzalmas kinézetre (az értesítési terület büntet leginkább, és azt azért annyira nem lehet kikerülni), hogy inkább lemondok a naptárról, aztán csak jön majd lassan a JB remélhetőleg.
Én az Apex Launchert használom ICS alatt telón is. Anno megnéztem a Novát is, de nekem ez jött be jobban.
-
Pompi
nagyúr
válasz
this is life
üzenetére
"A 403 atka egyedul az hogy appot kell telepiteni hogy kepernyozar eeten ne dobja el a netet."
Meg az, hogy a Google Naptárat nem szinkronizálja

-
pusihusi
addikt
válasz
this is life
üzenetére
Köszi, készenléti időd kb. nincs? Akkor szerinted a 4.03 a nyerő eddig?
-
derrik
őstag
válasz
this is life
üzenetére
Nekem 4.0.4.melynél a telepítés simán ment, és azóta is egy két újraindulásom volt. De én csak a telepített programok listájában látom a Flash-t valami 53kb mérettel. Mint alkalmazás ikont nem!!
ja! Itt van a cucc szétszedve!
http://translate.google.com/translate?depth=1&hl=hu&rurl=translate.google.hu&sl=auto&tl=hu&twu=1&u=http://bbs.gadmei.com/thread-5710-1-5.html
mit kéne átalakítani hogy jobb legyen a wifi vétel szerintetek???
-
derrik
őstag
válasz
this is life
üzenetére
.....neked az alkalmazások között látható a flash?
-
derrik
őstag
válasz
this is life
üzenetére
tehát....
nem viszi: Opera Mobile
Chrome
/nálam a gyári sem/
akkor melyek azok a "nagy" böngészők amelyben csak engedélyezni kell?? -
stefyY
őstag
válasz
this is life
üzenetére

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Silver - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest