- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Pompi nagyúr válasz  this is life

üzenetére this is life

üzenetéreNem égető, egyelőre elég ha a telefonomon van naptár, de ordas nagy hiba, nem is értem, hogy hogy tudták kihagyni, elég sok androidos teló megfordult már a kezeim között és egyiknél se hiányzott a naptár. Ez alap dolog google / android vonalon. Nekem a 4.0.4 annyira borzalmas kinézetre (az értesítési terület büntet leginkább, és azt azért annyira nem lehet kikerülni), hogy inkább lemondok a naptárról, aztán csak jön majd lassan a JB remélhetőleg. Én az Apex Launchert használom ICS alatt telón is. Anno megnéztem a Novát is, de nekem ez jött be jobban. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 13" (M4,M5) - US, fekete 2 év garancia
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest