- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
válasz
this is life #668 üzenetére
Igen, a Gadmei van fenn rajta, a root-tal karöltve nem gyenge párost alkotnak. Én sokkal folyamatosabbnak érzem a működést, pláne, hogy az Apex a kinézeten is javított. Ma fogom belevetni magam a nyúzásba, kíváncsi leszek, hogy milyen eredménnyel.
Nekem már csak két dolog szúrja a szemem. Lehessen testre szabni a "tálcát" valamint az értesítési felületet. De leginkább az utóbbi, ugyanis a szétcsúszó ékezetes szöveg nagyon zavaró.
Rambovits: ROM cseréhez nem szükséges root, és elviekben nem is bukod a garanciát, hiszen az eddigi kettő mind a készülékre lett tervezve. A root csak egy szükséges rossz, amit előbb vagy utóbb de meglép az ember. Szerintem meg még az sem jelentene garivesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- Apple iPad Air 11 M3 2025 + Gyári fehér Mag tok + fólia + gyári töltő
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest