- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
MRoli
csendes tag
Sziasztok,
A recovery bootloop-ból való kikeveredés MYAUDIO 708W, sorozatszám MATS7WM82xxx esetén.
Gyári rom flash-elés sd kártyáról:1. töltsd le a PhoenixCardV306_2012_03_02 nevű progit
[link]2.csomagold ki a számítógépedre(én win7 64bit-en csináltam)
3. töltsd le a táblagéphez való firmware-t (img kiterjesztésű fájl). Én ezt használtam:
[link]4. számítógépeddel és egy kártyaolvasó segítségével formázz meg fat32-re alapértelmezett opciókkal egy microSD kártyát(min.512MB kapacitásút) én 2GB-ost microSD HC-t használtam
5. ha végzett,hagyd a kártyaolvasóban a kártyát és indítsd el a
PhoenixCardV306_2012_03_02\PhoenixCard.exe programot6. tallózd be a 3. pontban letöltött firmware helyét
7. nyomj egy "Burn"-t
8. pár perc után ha végzettt válaszd le biztonságosan az SD kártyát windows alól
9. kapcsold ki a táblagépet 10mp-ig hosszan nyomva a bekapcsoló gombot
10. töltsd fel az akksit nehogy lemerüljön a flash-elés alatt
10. tedd bele a microSD kártyát a táblagépbe
11. most hosszan nyomva a bekapcsológombot(a hangerőgombot is nyomogattam közben nem tudom pontosan melyikre indult) meg kell jelenjen egy zöld folyamatjelző csík
12. miután végzett "card ok" feliratot látsz és teljes zöld folyamatjelzőt, majd kikapcsol 1-2mp-en belül

13. vedd ki a kártyát
14. kapcsold be újra a táblagépet és megjelenik a myaudio logó majd az android
A kártyán PhoenixCard egy windows alól nem látszódó partíciót hoz létre így a 2GB-os kártyámból 1,6GB-os lett. Ezt a partíciót windows 7 alól nem de a partition wizzard-dal le tudtam törölni.
A fenti módszer nálam működött, természetesen ha bármit elrontasz és rosszabb lesz a helyzet mint volt az a te hibád lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a 50004.img firmware nem a legfrisseb, mert nálam az érintőképernyő vízszintes irányban kb.50-60mm-el el van csúszva...így nem igazán használható billentyűzet nélkül..support 2napja nem válaszol...

További hasznos dolgok(csak ésszel)

[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)