Hirdetés
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MRoli
csendes tag
Sziasztok,
A recovery bootloop-ból való kikeveredés MYAUDIO 708W, sorozatszám MATS7WM82xxx esetén.
Gyári rom flash-elés sd kártyáról:1. töltsd le a PhoenixCardV306_2012_03_02 nevű progit
[link]2.csomagold ki a számítógépedre(én win7 64bit-en csináltam)
3. töltsd le a táblagéphez való firmware-t (img kiterjesztésű fájl). Én ezt használtam:
[link]4. számítógépeddel és egy kártyaolvasó segítségével formázz meg fat32-re alapértelmezett opciókkal egy microSD kártyát(min.512MB kapacitásút) én 2GB-ost microSD HC-t használtam
5. ha végzett,hagyd a kártyaolvasóban a kártyát és indítsd el a
PhoenixCardV306_2012_03_02\PhoenixCard.exe programot6. tallózd be a 3. pontban letöltött firmware helyét
7. nyomj egy "Burn"-t8. pár perc után ha végzettt válaszd le biztonságosan az SD kártyát windows alól
9. kapcsold ki a táblagépet 10mp-ig hosszan nyomva a bekapcsoló gombot
10. töltsd fel az akksit nehogy lemerüljön a flash-elés alatt
10. tedd bele a microSD kártyát a táblagépbe
11. most hosszan nyomva a bekapcsológombot(a hangerőgombot is nyomogattam közben nem tudom pontosan melyikre indult) meg kell jelenjen egy zöld folyamatjelző csík12. miután végzett "card ok" feliratot látsz és teljes zöld folyamatjelzőt, majd kikapcsol 1-2mp-en belül
13. vedd ki a kártyát
14. kapcsold be újra a táblagépet és megjelenik a myaudio logó majd az androidA kártyán PhoenixCard egy windows alól nem látszódó partíciót hoz létre így a 2GB-os kártyámból 1,6GB-os lett. Ezt a partíciót windows 7 alól nem de a partition wizzard-dal le tudtam törölni.
A fenti módszer nálam működött, természetesen ha bármit elrontasz és rosszabb lesz a helyzet mint volt az a te hibád lesz.
Ez a 50004.img firmware nem a legfrisseb, mert nálam az érintőképernyő vízszintes irányban kb.50-60mm-el el van csúszva...így nem igazán használható billentyűzet nélkül..support 2napja nem válaszol...
További hasznos dolgok(csak ésszel)
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elado iPad 5gen Wifi 32gb Ezüst
- iPad 7. generáció (32 GB) Rose Gold - Szép állapotban, tökéletesen működő!
- Eladó iPad Air 2th gen 9.7 Wifi +Cellular A1567 32 GB Silver szép állapotú - 12 HÓ GARANCIA - 5387
- iPad Air 5 64GB Cellular Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3704/
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen