- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MRoli
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Myaudio 708W-m, sajnos recovery loop...
X8-omon, már mindent megtanultam - azt hittem... - bootloader nyitás, rom frissítések, recovery install, overclock, multitouch stb.stb. jól is működik (GingerXperia&nAa kernel rulez) de ez a "kiskínai" kifogott rajtamA gyári szűz rendszerre egy jobb recovery-t akartam feltenni.
Adb-n keresztül elindítottam ebből a csomagból csak a recovery-t(lehet, hogy ez volt a baj?):
eyeoncomputers_script_ver5b_ics4.0.3\cwm5ics\recovery-install.batörültem -> "Succesfully installed!"
Majd újraindításkor mindig az új Clockwordmod 5.5.0.4 recovery-ben indul el, de a partíciók nem csatolhatók:
"Can't mount..."
A partíciók mégsem stimmelnek A10 Allwinner-eken belül, gondolom én.
A behelyezett microSD-t látja de hiába indítok update.zip-et a rendszerpartíciók hiánya miatt nem fut le...Volt-e valaki ilyen helyzetbe és néhány lépésben leírná mit tegyek?
Szervízbe nem akarom küldeni, magam akarom megcsinálni és másnak is hasznos lehet egy ilyen leírás.
Gyári img fájlom van a myaudio-ról és ekent02 romom is(img), ezt tenném rá inkább, nomeg egy működő recovery-t.THX
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xbox Series X|S
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest