Hirdetés
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Google Pixel topik
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- 10x-es zoomkamerát visz a Realme Barcelonába ultravalónak
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin topik
- MWC 2025: Barcelonában debütál a Tecno Camon 40 széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
MRoli
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Myaudio 708W-m, sajnos recovery loop...
X8-omon, már mindent megtanultam - azt hittem... - bootloader nyitás, rom frissítések, recovery install, overclock, multitouch stb.stb. jól is működik (GingerXperia&nAa kernel rulez) de ez a "kiskínai" kifogott rajtamA gyári szűz rendszerre egy jobb recovery-t akartam feltenni.
Adb-n keresztül elindítottam ebből a csomagból csak a recovery-t(lehet, hogy ez volt a baj?):
eyeoncomputers_script_ver5b_ics4.0.3\cwm5ics\recovery-install.batörültem -> "Succesfully installed!"
Majd újraindításkor mindig az új Clockwordmod 5.5.0.4 recovery-ben indul el, de a partíciók nem csatolhatók:
"Can't mount..."
A partíciók mégsem stimmelnek A10 Allwinner-eken belül, gondolom én.
A behelyezett microSD-t látja de hiába indítok update.zip-et a rendszerpartíciók hiánya miatt nem fut le...Volt-e valaki ilyen helyzetbe és néhány lépésben leírná mit tegyek?
Szervízbe nem akarom küldeni, magam akarom megcsinálni és másnak is hasznos lehet egy ilyen leírás.
Gyári img fájlom van a myaudio-ról és ekent02 romom is(img), ezt tenném rá inkább, nomeg egy működő recovery-t.THX
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- New Game Blitz - 2025
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Google Pixel topik
- Kutya topik
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Samsung Galaxy Tab S6 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gararanciával!
- iPad Pro 11 Silver, Cellular, M2, 128gb, Apple Smart Cover, Apple Pencil 2
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung Galaxy Tab S7 (SM-T870)