- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
MRoli
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Myaudio 708W-m, sajnos recovery loop...
X8-omon, már mindent megtanultam - azt hittem... - bootloader nyitás, rom frissítések, recovery install, overclock, multitouch stb.stb. jól is működik (GingerXperia&nAa kernel rulez) de ez a "kiskínai" kifogott rajtamA gyári szűz rendszerre egy jobb recovery-t akartam feltenni.
Adb-n keresztül elindítottam ebből a csomagból csak a recovery-t(lehet, hogy ez volt a baj?):
eyeoncomputers_script_ver5b_ics4.0.3\cwm5ics\recovery-install.batörültem -> "Succesfully installed!"
Majd újraindításkor mindig az új Clockwordmod 5.5.0.4 recovery-ben indul el, de a partíciók nem csatolhatók:
"Can't mount..."
A partíciók mégsem stimmelnek A10 Allwinner-eken belül, gondolom én.
A behelyezett microSD-t látja de hiába indítok update.zip-et a rendszerpartíciók hiánya miatt nem fut le...Volt-e valaki ilyen helyzetbe és néhány lépésben leírná mit tegyek?
Szervízbe nem akarom küldeni, magam akarom megcsinálni és másnak is hasznos lehet egy ilyen leírás.
Gyári img fájlom van a myaudio-ról és ekent02 romom is(img), ezt tenném rá inkább, nomeg egy működő recovery-t.THX
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Purple, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest