Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkSmile
tag
708W - Skype video-problémára van valakinek valami okossága?
Videokapcsolatnál a kép ugrándozik, ismétli magát és még a hangot is viszi magával a sírba... amint kikapcsolom minden jó, a hang szépen megy, de nekem szükségem lenne a stabil videokapcsolatra...
-
DarkSmile
tag
válasz
kopaszcpl
üzenetére
Itt az angol leírás hozzá:
"When you use the youtube app you cannot exit out of it or turn off the screen without it stopping the playback of the music. I never really cared too much until I noticed that some apps that would notify me and it would shut it down. Also its just annoying to not be able to multi task when you want to listen to a song or anything else.
Heres how to do it:
1. Download Maxathon browser
2. Hit the app button when your in the browser
3. Scroll over to the right when your in the pop up menu until you find UA
4. Change it to desktop
5. Then go to the same menu where you will find options and go to Browser settings
6. In that sub menu go to "Flash on Demand" and hit "always on"
7. Navigate to the youtube website and play your video of choice
8. Then hit the app button again and open another tabOnce your in that tab you can press the home button and go about your business and multitask your device like it was made for "

-
DarkSmile
tag
Nekem 708W-m van, microUSB csatival. Ez amit árulnak nem tudom milyen, mert én ebay-ről rendeltem ugyan ezt, ott volt mini meg micro csatis is, ugyan ebben az árban. De a legjobb ha sima USB-vel veszed, mert akkor mehet USB-hub-ba, aztán még egy egeret is rá tudsz tudni, viszi mindkettőt egyszerre, próbáltam.

-
DarkSmile
tag
Hali!
Nekem pontosan ilyen van. Ha olcsó gépet szeretnél ami egészen jó, bátran merem ajánlani. Nem egy erőmű. a kijelzője sem egy retina, de ennyi pénzért szerintem bőven jó. Ha játszani akarsz rajta, az is menni fog, szépen fut rajta szinte minden (némelyik ChainFire-es trükkel, de fut).
-
DarkSmile
tag
Valakinek tapasztalat hogy mekkora microSD-t bírnak el gondmentesen? Rakjak bele 64 vagy 128 Gigást, vagy azt nem szeretik?

-
DarkSmile
tag
Sziaszok!
Legvégső esetben folyamodok ennyire közvetlen segítséghez, de szétgúúgliztam már az agyam, mindent megpróbáltam amit találtam, de semmi sem működik. Rootolni szeretném 708w-met... Lehetséges ez egyáltalán? Keresgetés közben találtam használtam eladó 708w-t amit rootolva árultak, ezen felbátorodva ugrottam neki én is, de mint mondtam, 0 sikerrel... bármi ötlete valakinek?

Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest