Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bbazso

tag

Tescos 708R/M ki kell fogni , mert viszik mint a cukrot.
    Tapasztalatok:
    Kettőt vettem, egyiknek néha folyamatosan serceg a hangszórója. Fülest bedugva nincs hangja. :W ( belefutottam egy Sencorba is ami ilyet csinált )
    Wifije egy kissé gyenge, de megszogható. Xperia minimtől 1 erősséggel kissebb.Orvosoltam a problémát egy erősebb routerrel. :)
    Tegnap reggel bekapcsoltam. Kikapcsolt képernyővel , kikapcsolt wifivel , szinte semmit sem merült délig.
    Du 4-től nyomkorásztam. Nem folyamatosan de azért aktívan, közepes fényerőn .Hard reset, play , progik telepítése, youtube nézegetés, böngészés, 20 perces avi sorozat megnézés, gyerek játszott rajta ( az nagyon merítette ) este kilenckor szólt hogy 14 % az aksi . Utoljára 15-25 percet néztem rajta youtube-t. Szóval szerintem tűrhetően bírta az akku.
    Első nap volt vele gubanc. Az akku kb 63 % ról hirtelen lezuhant kb 30 % ra. Majd töltéskor kb eljátszott a visszafelé. Tegnap néztem, már egyenletes volt a merülés.
    Opera mobile reccen néha rajta. Talán majd kipróbálok valami mást is.
    Néha az rendszer akadozik, az érintő pedig néha elég suta, de meg lehet szokni.
    Ami nagyon tetszik : a főképernyőt tele lehet rakni ikonokkal. ( Sencoron 6 db fér el kb )
    Én per pillanat nagyon elégedett vagyok, ennyi pénzért tökéletes.
    *ronicsban kapható ugyanennyibe kerülő Sencor 7 nél jobb választás.
    Kaptam hozzá OTG kábelt :) , és egy fülest is .

Próbáltam fw frissítést . Win 7 alatt nem jártam sikerrel. A RKBatch nem látja a készüléket sehogy sem .

Új hozzászólás Aktív témák