- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
válasz vilmaboy #1426 üzenetére
Sajna nem.
Az a legjobb az egészben, hogy augusztus elején vettünk egy orion 700-at, arra, hogy a fiam tudjon mesét nézni az ágyban meg a kocsiban utazáskor, de sajna a 3. napon sikerült a kijelzőt megtörni. A flagservice-szel októberre jutottam el oda heti levélváltással, hogy lett kijelzőjük, 9-ért cserélik munkadíjjal. Aki elvitte (szegedi vagyok) annak amikor ottvolt azt mondták, hogy adnak inkább egy újat, mert így gyorsabb a csere. Örültünk neki. Amíg ide nem ért, és ki nem derült, hogy az "új" készüléken fotók vannak, amiknek ráadásul tök fekete a tetején kívül a teljes része. A kamera modul el van csúszva a készülékházban. Meg mellékesen folyton elveszti az usb kapcsolatot.
Visszaküldtem, kértem vissza a pénzt meg a töröttet, azt mondták mégse jött még kijelző, ezért ami nálam volt jó kijelzővel, azt összehozzák a mi régi töröttünkkel. Mondtam jó, de addig is küldjenek egyet, ha már 4 hónapja nincs tablet, viszont 1 hónapja már kifizettük a kijelzőcserét, de jó tablet még mindig nincs.
Erre ma hozta a gls ezt a myaudio-t, pótléknak, vitte a jó kijelzős, de rossz fényképezős-usb-s oriont.
Én meg bekapcsoltam a myaudio-t és jött amit fent már leírtam.
4 hónap 9 E Ft, és a második "csere" tablet van nálam, és az is rossz...
Szóval az egy dolog, hogy nem látja a gép, de nem root-olhatom vissza még gyárira se, hozzá se nyúlhatok mert elvileg ez csak csere amíg kész az orion.
Sztem ilyen mértékű orbitális szopásokkal már fel lehetne lépni...
Amúgy azt is mondták, h ha ez tetszik, akkor maradhat nálam, az orion helyett, de nem hiszem, h ha el is indulna maradna mert a soc-ja nem olyan "jó" mint az orioné. Az A9 magos, és mali MP 400-as, ez meg A8-as, meg mittudomén milyen 3d van benne. Az orion 4.1-es ez 4.0 droidot visz. Kész vagyok...
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest