Új hozzászólás Aktív témák
-
Skot78
tag
válasz
pufika1984 #490 üzenetére
Ja sztem sokan megvaltak a tepsitol...
Ez van, vagtazva fejlodnek a vasak, gyorsan cserelodnek a telefonok. Nameg ebben csalodtak is sokan...A MyA hozzaallasa se segitette elorre szegeny tepsit
En viszont meg egy ideig ezen tanyazok ugy nez ki, szvsz ki lesz pofozva amennyire tollem telik
De Domerator...Iphone?! Csalodtam...
Amugy vegulis abbol a szempontbol ertem, hogy nincs gond...
De kisebb, gyengebb es a tavalyi vas draga aron...No mindegy...A tepsinel erosebb...De a csucs droidoknal nem jobb...
Es ha nagy nevu brend jo telojat veszed gondod se lett volna...Mondjuk S4 vagy Note3...LG G2 (vagymi) vagy a MotoX es MotoG (az az occo de jo)...Es meg olcsobbak is...Nekem meg ne mondja meg senki mit szabad csinalnom es mit nem...
Itt a gondok a kinaisaggal jottek...Lapraszerelt...csinaldmagad kinai mobilok...
De...legy boldog vele...Sok sikert!
En KukaDroid parti maradok!
Pont a szabadsag miatt
Szoval B.U.E.K.! Meg 1x!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Lexus, Toyota topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest