- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Ankhiszesz #18 üzenetére
ez nem sírás, csak ellensúlyozása azon kommenteknek, amelyekben azt írják, hogy "nagyon helyes úgy sem használom semmire, felőlem le is lehetne hagyni"
btw de, szar
btw 2: az adott esetben pl. azért fontos, mert nekem fontos az előlapi kamera, és ez a fosh minőség sajna kizáró ok, pedig az említett készülék különösen érdekelt volna, mert mostanáig ez volt az egyetlen eu-ban hivatalosan is kapható és használható (gms meg 5g mentes huwi nem játszik) nagyobb felontású zoom kamerás mobil, amivel van esély a köztes zoom távokat lefedni.
-
Ankhiszesz
tag
Egyáltalán nem szar, csak egy picit rosszabb, kb. pár évvel ezelötti nem képernyő alatti kamerák szintjét hozza. Nem tudom neked miért fáj ez annyira, hogy minden ilyen cikk alatt sírsz.
Igazán beleférhetne minden gyártónak egy ilyen modell a palettájára a sok Ultra, pro, ++ modell mellé, ahol a kedvedre nézegetheted a szuper lyukakakat. -
válasz
SkyLine3000 #14 üzenetére
Nem az apple találta ki a lyukas kijelzőt
az viszont igaz miután ő alkalmazta azután kezdték majmolni a droidos gyártók -
joey04
titán
válasz
SkyLine3000 #14 üzenetére
Ha nem tetszik a "lik" vagy kapszula, stb, akkor szimplán nagyobb káva kell. A szar előlapi kamera a többség számára nem opció, a kijelző alatti pedig jelenleg szar.
-
SkyLine3000
addikt
Amíg ők próbálják helyesen elrejteni azt a szart a kijelzőről, addig "hála" az apple-nek, egyre több bégető gyártó meg elkezdi rárakni azt a qrva kapszulát a telóikra... Egyszer érném meg, hogy végre valami értelmes dolgot talál ki a rohadt alma, amit kopizhatna majd a többi agyatlan cég...
-
kbyte1024
veterán
Az axon 30 már piti pénzért megveheto és azon síncs.
-
Ankhiszesz
tag
+1
Ilyen telefont használok lassan 2 hónapja (nem ezzel a hátlappal szerencsére, legalább nem ujjlenyomat gyűjtő), én teljesen meg vagyok vele elégedve
Az előlapi kamera is hozza azt a szintet, ami nekem bőven elég, szelfit évente, ha egyszer csinálok, videótelefonásnál is felismerhető vagyok rajta -
Örülök , hogy a ZTE nem adta fel ennek a fejlesztését , remélem a negyedik generációs technológia szinte egyenlő lesz a tőkéjjel és nagyobb figyelmet kap a márka .
-
-
Jozsist
csendes újonc
Mióta megláttam....hu....de akarom
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megnéztük a tavaly év végén Kínában piacra dobott különleges kiadású ZTE-t.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest