Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
Árban 400k-ig bezárólag szeretnék maximum elhaladni (ha kicsit több kell hozzá az még belefér), a jelenleg szolgáló Shure SE846 pedig a laptop mellé megmaradna, mivel a hiányosságai ellenére (középtartomány lehetne részletesebb és dominánsabb és noha a magas hangokból a visszafogottabb megoldásokat szeretem, itt kicsit jobban vágva van mint kellene) is számomra egy szórakoztató karaktert hozott és autószimulátorozáshoz/digitális alkotómunka mellé zenét hallgatni egy decens megoldás.
A másik dolog, hogy jobban megszeretnék ismerni többféle karaktert és technikai megvalósítást is (főleg JHA és 64Audio innovációi érdekelnének a gyakorlatban), mert úgy gondolom a mostani tapasztalataim alapján nem lehetetlen vállalkozás az általam hallgatott műfajokat aránylag jól/univerzálisan kiszolgáló armatúrás (vagy hibrid) fülhallgató megtalálása egy olyan barátságos forrás mellé, mint a Plenue 2 MK1.
-
PR0JECTNR56
addikt
Nem zárkóznék el attól sem, viszont 70k a teteje a projektnek, akármi is történik ennél többet nem tudok rákölteni egyetem mellett (láttam a hardveraprón lévő X5 gen1-et, megfontolandó).
(#693) kemcso: A legjobb az lenne ilyenkor, ha a komplett Fiio paletta kivonulna hozzám és végre végigpróbálgathatnám mindet egymás után.
Hát igen, az X5 gen1 nem éppen kompakt darab, a J3 után még az X1 is pufóknak tűnt, az X3k ugyanaz csak még vastagabb, az X5 gen1 meg mindkét Fiio lejátszóhoz képest hatalmas.
Nem lesz egyszerű döntés ez sem úgy érzem, különben is régen minden jobb volt, akkor fogtam magamat és vettem egy J3-t, mert az jó és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest