Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Tulku
veterán
D2 modernebb változata 1-2 ráncfelvarrással, gyorsabb...méreteiben, hangerőben gondolom hasonló (ugyan az?)
Én a D2-t az x1 fölé, kicsivel X3 II alá tenném, hangerőben mindkettőtől elmarad...nagyon tisztességes, részletes hangú lejátszó kellő dinamikával, térrel. Aki ebben az ársávban keresgél és meg tudja szokni a kijelzőjét, annak ajánlott vétel...
-
PR0JECTNR56
addikt
Eddigi tapasztalataim alapján a Cowon-ok hangzása számomra a legkellemesebb, plusz ez a lejátszó abban az ársávban kapható, ahol eléggé halott a kínálat.
Cowon J3-al megegyező hangzás 41k-ért (eBay, japánból, sarcok megúszva), frissített Jet Audio 5-el, szóval tipikusan Cowon koncepció: jó minőségű műanyag ház, érintőkijelző + mindenre fizikai gomb a készülék oldalán.
Röviden az M2-ről:Pozitívumok:
+ 90 órás működési idő
+ elképesztő kompakt méret normálisan kihasználva (a hosszabb szálú gyufásdoboz méreteivel megegyező, szemből pedig nagy területet foglal el az érintőkijelző)
+ J3-al megegyező rendszersebesség
+ micro USB csatlakozó használat a Cowon egyedi csatlakozója helyett
+ 16GB belső memória (van belőle 32GB-os is), micro SD-vel bővíthető ez is
+ UCI modolhatóság, tehát flash formátumú fájlokkal, egyedi felhasználói felület (Cowon C2 témák gond nélkül mennek rajta)
+ apróság, de nagyon ízléses csomagolásNegatívumok:
- jó minőségű, de rezisztív technológián alapuló, fényes kijelző, ami a mai korban már elég gyenge a mostani elvárásokhoz képest (viszont a betekintési szögek, fényerő és színek nagyon szépek, a felbontása szintén kevésnek tűnhet, de egy lejátszónál szerintem a rendszer reakcióideje és üzemideje magasabb prioritás, mint a nagy felbontás)
- maximum 32GB-os micro SD-t fogad, de elméletileg 64GB-os kártyát is tud használni FAT32-re formázva
- alapból a felhasználó felület szerintem nem a legfunkcionálisabb és tartalmaz néhány felesleges effektet, de ez a fent említett UCI-vel másodperceken belül módosíthatóLesz majd róla egy normális logout cikk is, ahol részletesebben mesélek róla.
-
PR0JECTNR56
addikt
Az X1-et náluk próbáltam ki.
Mondjuk a probléma az, hogy Debrecenben tanulok, tehát, amikor legközelebb megyek barátnőmhöz Bp-re és őt sem akarja a BME leölni, akkor elnézünk az iJoe-ba és meghallgatom a többit is.
Valahányszor lejátszóvásárlás elé kerülök mindig elfog az a kellemetlen érzés, hogy ténylegesen sohasem lehet elég pénzt égetni a kellemes hangzás oltárán. -
PR0JECTNR56
addikt
Elment egynek, amire számítottam az tudta, de hiányzott az a fajta "lélek" (talán nem ez a legjobb szó rá) a hangjából, aminek az élményét a J3 például simán tudta és bármikor mosolyt csalt az arcomra.
Viszont a Hongmi 1S meglepően jó hangban telefonhoz képest, kellemes meglepetés volt, hogy az X3K-ig nem fogcsikorgatva kell majd zenét hallgatnom út közben. -
törölt tag
Igen, ennél jobbat nem tudok irodába jelenlegi tudásom szerint
Illetve lehet, hogy egy LCD XC-vel lehetne tetézni a dolgot, és az alá láncot építgetni, de azért na...
Bár azért kicsit furán néz ki, hogy egy 300 ezres lejátszóra egy 55 ezres erősítő és egy 30 ezres fejes van kötve
-
törölt tag
Ja, hát szerintem elég nagy ugrás kellene árban, hogy a Headflownál jobbat kapjak.
Asztali jelenleg teljesen felesleges, mert nerm lenne miről hajtsam az irodában, otthon meg nincs fejes, és ahhoz a két hangfalhoz nem fogok a jelenleginél drágább rendszert venni. Majd egyszer. Ha meg digitális kimeneten hajtanám az asztali DAC-ot a P1-ről, akkor meg kb semmi szükség nem lenne P1-re, vehetnék egy DX50-et vagy DX90-et is akár meg egy nagy kártyát bele.
-
törölt tag
Igen, csak jobban szól vele a Fostex azért. Átraktam 120 Ohm-os kimenetre, meg még valami jumpereket lehet benne állítani, és azzal kicsit dinamikusabb is lett a hangja. Csöves lenne majd egyszer az igazi, csak az irodában kicsit nagy, feltűnő és nehéz ide eljuttatni (amiket meg itt tudnék venni, azok kérdéses minőségűek).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Subaru topik
- Google Pixel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest