Új hozzászólás Aktív témák
-
chipesz
őstag
640 XL-en egész jó, bár egy-két hete akarok HR-t, csak nehezen veszem rá magam. 2-3 build óta nem csináltam, s úgy elvileg sok hiba megszűnne.
Van egyébként külön topikja, ott érdeklődj, hátha van 820 tulaj és tud véleményt mondani. (Csak azért nem linkelem a topikot, mert mobilról vagyok. "Windows 10 preview telefonokra" a neve.) -
-
zombinyul
addikt
A kepuk is gyonyoru (az osszes kiallitott kozul a legszebb) , es mi is csak jokat hallottunk rola.
Egy Media Marktos srac mondta, hogy az egyik legjobb selejtarannyal rendelkezo gyarto. Minket meggyoztek
Egyebkent ez a Droid valoban sokkal sokkal korulmenyesebb a WP-nel. Parom pont forditva latja, de o verandroidfan, nem is lepodom meg. Attol fuggetlenul nagyon tetszik a ketyere.
sz.balazs.95: en is ugy voltam vele, hogy nagyobb kijelzos telefon (4,5-5 nekem mar az), plusz laptop / PC kombinacional nincs jobb, nem lattam letjogosultsagat a tableteknek. De ennyiert ezt nem tudtam otthagyni... Nem is bantam met, imadom, nagyon tetszik. Hw, kijelzofelbontas azonos a Lumiammal, de nagyon mas vilag ezen netezni meg jatszani.
Plusz most a telefon ennyivel kevesebbet lesz hasznalva.
-
Számomra az ilyen tabletekkel már koncepció szinten is gondba vagyok:
Gyakorlatilag nagyra nőtt mobilok, így technikailag semmi pluszt nem nyújtanak egy Andorid/iOS okostelóhoz képest, azon túl, hogy nagyobbak.
Bezzeg egy Win8-as tablet.
Amit megint jól elkúrt a Microsoft a sok csakastartmenü-huszárnak köszönhetően...
Na nem baj, érik az a Unity 8, de nagyon.
-
-
nem, hiszen ez vagy megvan a rendszerben vagy nincs.
ilyen szinten egy app sem tud belenyúlni a rendszerbe.
Ami egyébként jó, mert ha ez lehetséges lenne, akkor egyből menne az anyázás, hogy mennyire laggol a rendszer, ami akkor lenne, ha több külső app is beleszólna a rendszer kinézetébe.
lásd: Android -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest